Shakira razkrila, zakaj se ne želi poročiti

Shakira razkrila, zakaj se ne želi poročiti (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2020

Shakira je iskreno spregovorila o svojem odnosu z Gerardom Piquejem.

Njuna ljubezen traja že deset let, vendar poroke ni na vidiku. O tem, zakaj se ne želi poročiti, je pevka iskreno povedala: "Po pravici povedano, me poroka plaši. Ne želim si, da partner name gleda kot na ženo, ampak kot na svoje dekle. Želim ga držati na trnih. Želim si, da ima v mislih, da je mogoče prav vse in je to odvisno tudi od njegovega vedenja."

Shakira in Gerard sta se spoznala na snemanju glasbenega videospota za pesem Waka Waka, ki je bila himna svetovnega prvenstva v nogometu leta 2010 (FIFA World Cup).

Kolumbijska pevka je priznala, da takrat ni mogla odmakniti pogleda od svojega izbranca. "Nisem ljubiteljica nogometa, zato nisem vedela kdo je. Ko sem si ogledala video, sem si mislila ta fant je res čeden in potem so se končno odločili, da naju predstavijo."

Par ima skupaj dva otroka, 6-let starega sina Milana in 4-letno hči Sasho. V nedavnem intervjuju je priljubljena pevka odkrito spregovorila o edinstveni dinamiki svoje družine.

"Nikoli nisva bila tradicionalen par. Nikjer nimava napisano, katere naloge opravlja kateri od naju ali kaj podobnega, vendar sva oba zelo vključena v vzgojo in pri tem dajeva od sebe najbolje kar lahko. Med seboj se podpirava in v veliko pomoč so nama tudi najini domači. Drugega načina ne poznava."

Shakira trenutno kakovostno preživlja čas s svojo družino, februarja pa bo zvezdnica skupaj z Jennifer Lopez nastopila na Super Bowlu.

Priporočamo