Shannen Doherty v strahu, da bo znova bila bitko z rakom

Shannen Doherty v strahu, da bo znova bila bitko z rakom (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2018

Ameriška igralka Shannen Doherty, ki je zaslovela z vlogo Brende v seriji Beverly Hills, je znova v strahu za svoje življenje.

Hollywoodska igralka Shannen Doherty trenutno nima veliko razlogov za srečo. Potem ko je uspela dobiti bitko z rakom, se zdaj zdi, da se je zahrbtna bolezen znova vrnila. Ob zadnjem zdravniškem pregledu so zdravniki pri njej odkrili zvišane tumorske markerje, ki ne obetajo prav nič dobrega. "Pregled je končan, izvidi so tukaj," je zapisala na svojem Instagramu. "En tumorski marker je zvišan, z drugim je vse v najlepšem redu."

Shannen zdaj čakajo nove preiskave, a še naprej ostaja pozitivna. "Ne predajam se, verjamem, da bo vse dobro," je dejala Shannen.

Shannen se je tekom bitke z rakom naučila številnih stvari, predvsem pa tega, da veliko bolj ceni vse, kar ji je dano v življenju. "Rak vaše življenje tako zelo spremeni, da si tega ne morete niti predstavljati. Ob teh izvidih ne gre takoj pomisliti na najslabše, zvišani tumorski markerji so lahko posledica številnih stvari, zato za zdaj ostajam pozitivna," je dejala.

Shannen so zdravniki leta 2015 odkrili raka, ki se je kasneje razširil na limfni sistem. Igralka je takra odšla na obsevanja in kemoterapijo, njeno težko bitko pa so ves čas preko Instagrama spremljali tudi njeni oboževalci, ki so ji ves čas stali ob strani.

Priporočamo