Sharon Stone je prek aplikacije iskala fanta, a so ji blokirali profil!

2. 1. 2020

Ljudje na različne načine iščemo prijateljstvo, ljubezen, ali pa samo nekoga za malce druženja. Tudi zvezdniki niso nobene izjeme, kar dokazuje primer Sharon Stone.

A 61-letna igralka je pri tem doživela neljubo presenečenje - preko družbenih omrežij je sporočila, da so jo blokirali na aplikaciji za iskanje partnerja, saj so uporabniki bili prepričani, da gre za lažni profil - šlo je za aplikacijo Bumble.

Pod njeno fotografijo je namreč zapisano: "Blokirani ste. Prizadevamo si, da bi bila aplikacija Bumble varna, zato moramo spoštovati določena pravila, ko gre za ohranjanje naših vrednot. Vaš račun je blokiran, saj smo prejeli nekaj prijav, da je vaš račun lažen."

Slavna igralka je nato preko Twitterja razkrila, da so jo blokirali, in napisala: "Hej, Bumble, zakaj me diskvalificirate? Pustite me v panju," se je pohecala slavna igralka. Njen zapis so delili številni tviteraši, saj se jim je zdel res duhovit.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri