Sharon Stone: "Mlad moški je boljši od botoksa"

22. 10. 2012

Sharon Stone je našla svoj osebni vrelec mladosti. Razmerje z modelom Martinom Mico ji vidno dobro dene. Igralka uživa v prav vsakem trenutku, preživetem z njim.

Kaj je tisto, kar poskrbi, da ženske žarijo? V iskanju ultimativnega čudežnega sredstva uporabljajo veliko ličil in drugih kozmetičnih sredstev, ob večerih se odpovedo uživanju ogljikovih hidratov in si sem ter tja privoščijo razvajanje v kakšnem wellnessu ali lepotilnem salonu.

Vse to počnejo s ciljem, da bi si povrnile vsaj delček nekdanjega mladostnega sijaja, ki je z leti izpuhtel. Potem pa pride mimo ženska, stara 54 let, in vsem skupaj pokaže, kateri eliksir mladosti deluje bolje kot vsi ostali – mlad in seksi tip!

Srečna kot že dolgo ne

Svoj osebni vrelec mladosti je Sharon Stone pred kratkim predstavila na milanski gala prireditvi amfAR. Postavni žrebec je 27 let mlajši od nje, prihaja iz Argentine, je model in absolutno vroč. In seveda brezupno zaljubljen v svojo novo punco. Ta punca pa je na omenjeni prireditvi sijala, žarela, plesala, se zabavala in bila pri tem videti noro dobro.

Seveda so za to zaslužni tudi določeni popravki, ki jih lepotni kirurgi vedno znova opravljajo na njenem telesu. Toda tisti poseben sij ji zdaj daje prav njen novi srčni izbranec Martin Mica. "Počutim se čudovito, srečna sem kot že dolgo ne," je priznala, ko se je večer približeval koncu. Ob tem je bila sicer rahlo v rožicah zaradi šampanjca, a opita je bila predvsem zaradi sreče v ljubezni.

Ljubezen na prvi pogled

Sharon Stone in Martin Mica – par, ki je postal že kar nekakšen zgled. Ne dogaja se le v Hollywoodu, da starejše ženske ljubijo mlade moške, ampak tudi drugje po svetu. Toda kako obstojna so takšna razmerja? Imajo zaradi velike starostne razlike krajši rok trajanja?

Psihologi pojasnjujejo, da je ravno to ženskam, ki se podajajo v takšna razmerja, povsem jasno: "Zavedajo se, da bo razmerje po vsej verjetnosti ostalo le epizoda, in pač uživajo v trenutku." Ni pa nujno, da so moški tisti, ki na koncu postanejo nezadovoljni z razmerjem: "Po določenem času si številne ženske globoko v sebi zaželijo zrelejšega moškega, ki zna prevzeti odgovornost in katerega razvojna pot je že v poznejši fazi napredka."

Do takrat pa lahko ženska nadvse uživa v tem, kar ima mladenič za ponuditi, predvsem v njegovi energičnosti in navdušenju. In seveda v trdem, napetem telesu. Prav to je Sharon takoj padlo v oči, ko so ji konec aprila na zabavi brazilske verzije modne revije Vogue v São Paulu predstavili Martina.

Le en pogled in vse je bilo jasno. "Po eni uri sta izginila skozi zadnji izhod," ju je 'zatožil' gost zabave. Cilj? Sharonin hotel. Da jima je do hotelskega dvigala sledila prava vojska fotografov, ju ni prav nič motilo. Zakaj le, če pa je preskočila iskrica in ju je kot strela z jasnega zadela ljubezen?

Oba sta polno zaposlena

Nekaj tednov pozneje je Martin hollywoodsko igralko obiskal v Los Angelesu, kjer je takoj spoznal njene posvojence, šestletnega Quinna, sedemletnega Lairda in 12-letnega Roana. Dva meseca zatem je zvezdnica poskrbela, da je njen ljubček priletel v Bukarešto, kjer je snemala dramo What About Love, v kateri ji družbo dela Andy Garcia.

"Takoj ko so končali snemanje določene scene, sta z Martinom z roko v roki izginila s prizorišča snemanja," je nekoliko posmehljivo komentiral neki član filmske ekipe. V Bukarešti je bil tudi njen posvojenec Quinn, ki je z mamo in Martinom pohajkoval po glavnem mestu Romunije.

Ob tem pa je treba poudariti, da se je moral Martin kar precej potruditi, da si je v svojem polnem delovnem urniku odtrgal čas za izlet v Romunijo. Trenutno mu posli namreč cvetijo, saj snema reklamni kampanji za Benetton in Etiqueto Negro, njegove fotografije pa bodo krasile tudi modni reviji Vogue in Vanity Fair.

Dejstvo je, da je razmerje s Sharon poskrbelo za pravi razcvet njegove kariere. Nemška manekenska agencija Mega Model je fotografije, na katerih se poljublja s Sharon, takoj objavila na svoji uradni spletni strani in jih začinila z napisom: "Filmska zvezdnica se dobiva z megamodelom."

Tudi Sharon pa trenutno rožice ne cvetijo le na ljubezenskem področju, ampak tudi v poslu. V naslednjih mesecih bosta v kina prišla dva njena filma, biografska drama Lovelace in triler The Mule, trenutno pa snema dva filma hkrati, poleg prej omenjene drame What About Love še komično dramo Gods Behaving Badly, v kateri igra s Christopherjem Walkenom.

Že zdaj pa je rezervirana za nekaj let vnaprej. V komediji Fading Gigolo se bo pojavila ob slovitem Woodyju Allenu, v drami Mothers Day pa bo njena soigralka legendarna Susan Sarandon. Aja, ne smemo pa pozabiti niti na triler Attachment, v katerem naj bi zapeljala mladega zvezdnika Toma Feltona. Ta je star komaj 25 let. A Sharon ima na tem področju izkušnje, zato ne dvomimo, da se bo odlično izkazala v svoji filmski misiji ...

Značke: Sharon Stone

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri