Sharon Stone na vrhuncu slave ves čas poslušala kaj vse je narobe z njeno postavo

Sharon Stone na vrhuncu slave ves čas poslušala kaj vse je narobe z njeno postavo (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2021

Sharon Stone je priznala, da je bila na vrhuncu slave deležna številnih pripomb na račun svoje čudovite postave.

Hollywoodska igralka Sharon Stone ima za seboj več kot 40 filmskih vloga in je še vedno ena izmed najbolj kultnih ameriških igralk. Svetovno slavo je dosegla z vlogo v legendarnem filmu Prvinski nagon, kjer je v eni od scen zapeljivo prekrižala noge, pod obleko pa ni nosila spodnjic.

FOTO: Kopalke Jennifer Lopez, v katerih je pokazala veliko gole kože in svoje izklesano telo

Ko je bila na vrhuncu svoje filmske kariere, so ji producenti večkrat govorili, kaj vse manjka njeni postavi, a danes se igralka zaveda, da z njeno postavo ni prav nič narobe. "Danes zelo cenim svoje telo. Veliko bolj kot kdajkoli prej. Ko sem bila mlada so mi vsi govorili, kaj vse je narobe z njim, no danes me takšne pripombe niti najmanj ne ganejo," je bila iskrena igralka.

Film Prvinski nagon ji je prinesel svetovno slavo, starejši filmski kolegi pa so ji takrat posmehljivo govorili, da naj uživa v vsaki sekundi slave, saj da bo ta hitro minila. "Velikokrat so mi govorili, da za mene ne bo mesta v filmski industriji, ko se bom postarala, a so se še kako motili."

Kljub temu, da ni več rosno mlada, je še vedno zelo zasedena in producenti ji še vedno nudijo nove in nove vloge. Vse kaže, da so se številni motili, ko so mislili, da je igralka zgolj muha enodnevnica.

Priporočamo