Sharon Stone so na začetku napovedovali neuspeh!

Sharon Stone so na začetku napovedovali neuspeh! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 4. 2018

Igralka Sharon Stone je kljub 60 letom še vedno seksi in zapeljiva. Največkrat pa njeno ime, vsaj moški, povezujejo s filmom Prvinski nagon, v katerem pokaže mednožje.

Danes velja Sharon Stone za eno izmed najuspešnejših igralk Hollywooda. Ko je pred leti doživela možgansko kap, se je morala od začetka naučiti hoditi, govoriti in pisati. "Pred tem sem imela fotografski spomin, potem pa sem se morala naučiti, kako se sploh učiti. Ko so moji možgani končno začeli funkcionirati, sem se počasi začela vračati. Nisem pa več znala igrati. Nisem imela nobenega načrta, nisem vedela, kaj moram storiti, a sem se vrgla nazaj v delo," pravi Sharon, ki se na male zaslone vrača s serijo Mosaic režiserja Stevena Soderbergha.

Serija se od drugih razlikuje po tem, da imajo gledalci ob njej interaktivno izkušnjo, saj jo bodo lahko spremljali prek aplikacije. Poleg Sharon nastopajo še Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges in Paul Reubens. Seveda pa je glavna zvezda Sharon, ki v seriji igra Olivio Lake. "Super je bilo, ker sem se lahko vživela v lik Olivie, pri katerem mi ni bilo treba ničesar skrivati," dodaja Sharon.

Sharon Stone: Na začetku so ji napovedali neuspeh

Kultni prizor še danes buri duhove

Zanimivo, da so Sharon na začetku kariere napovedovali, da bo njena slava kratkega veka. "Spomnim se, da so mi številne igralke, na primer Shirley MacLaine in Faye Dunaway, rekle, da slava ne bo trajala večno in naj uživam vsako sekundo, ko še traja," pravi Sharon, čeprav je živi dokaz, kako so se motile. Sharon Stone je postala in ostala slavna. "Kako rada se spominjam najuspešnejših dni svoje filmske slave, ko smo snemali film Kazino ali pa Specialist. To je bilo zelo zabavno obdobje mojega življenja. Nisem imela nobenih obveznosti, otrok, potovala sem po svetu, snemala filme. Nepozabno je bilo," pravi Sharon. Kot zanimivost pa pove, da je vlogo v filmu Prvinski nagon dobila šele, ko so pred njo zavrnili kar 12 igralk. In prav ta vloga je šla v zgodovino. Prizor, kjer zmede inšpektorja, ko prekriža noge, spodaj pa ne nosi hlačk, je doživel nič koliko ponovitev.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo