Sharon Stone toži hišna pomočnica

Vir: Nova
19. 3. 2013

Manj kot leto dni po tem, ko si je nakopala tožbo Erlinde Elemen, nekdanje varuške svojih otrok, ki je trdila, da jo je po krivici odpustila in žalila njeno filipinsko poreklo, naglas in verska prepričanja, se bo igralka Sharon Stone ponovno znašla na zatožni klopi.

Nekdanja hišna pomočnica Angelica Castillo je v tožbi proti 55-letnici navedla, da jo je kljub poškodbi hrbta gnala v težko fizično delo in jo omalovaževala z besedami, da je počasna in neumna. Angelica za fizične in psihične bolečine, ki jih je utrpela, ko je delala za Sharon, zahteva nedefinirano vsoto denarja.

V tožbi je med drugim zapisano, da si je hrbet poškodovala, ko je po nakupih v igralkin avtomobil zlagala težke torbe z živili in drugimi stvarmi. Čeprav ji je zdravnik priporočil mirovanje, je zvezdnica vztrajala pri tem, da mora že naslednji dan priti na delo in med čiščenjem njenega doma premikati težke predmete.

Štiri mesece pozneje, ko ji je povedala, da jo še vedno boli, pa se je Sharon začela dreti nanjo in ji govoriti, da je počasna, lena in neumna. Po dveh letih dela jo je odpustila oktobra lani. "Tožba je bizarna in smešna. Gospa Castillo nikoli ni bila odpuščena, še danes pa stroške njenega zdravstvenega zavarovanja pokriva gospa Stone," je povedal igralkin odvetnik Marty Singer.