Sienna Miller: Juda zapustila zaradi drugega?

Vir: Lea
16. 2. 2011

Igralka in njen stanovski kolega Jude Law sta spet prekinila razmerje, tuji mediji pa so že začeli objavljati podrobnosti konca ljubezenske zgodbe, ki je šokiral Otok.

Po informacijah tistih, ki so blizu privlačnemu igralcu, si on še zdaleč ni želel, da bi bilo zveze konec, zato je bil pošteno šokiran, ko ga je 29-letna punca zapustila. Da je ljubezni med njima konec, sta razglasila pred kratkim, o razlogih pa nista hotela govoriti. Viru, ki je Judu blizu, pa se je vendarle razvezal jezik:

“Očitno je, da Judu na zasebnem področju ta hip ne gre najbolje. Vse, kar lahko rečem, je to, da preživlja grozno obdobje. Takšne situacije so težke, to je grozno. Dobro je, ker je zaseden in ima veliko dela. Seveda ni on kriv za konec zveze. Ni pošteno, da se o tem piše, ker je bil šokiran nad vsem.”

Za konec razmerja pa ni kriva le Sienna, ampak tudi njen kolega Joe Armstrong, v katerega naj bi se lepa igralka zagledala, ko sta skupaj ustvarjala neko gledališko predstavo. Ker je Jude zaradi vseh teh dogodkov povsem na tleh, so mu starši ponudili družinski dom in podporo, da bi čim prej okreval. Jude pa čas raje preživlja z bivšo ženo Sadie Frost in njunimi tremi otroki. Sadie nikoli ni bila všeč Sienna, zato je menda presrečna, da je te zveze konec.