Simon Cowell: Electra ga je zasačila v postelji z drugo

22. 8. 2013 | Vir: Lea
Deli

Carmen Electra, prsata zvezdnica nekdaj izredno popularne serije Obalna straža, se je za konec razmerja z glasbenim mogotcem Simonom Cowellom odločila po tem, ko ga je zasačila v postelji z Lauren Silverman, soprogo njegovega prijatelja, s katero trenutno pričakuje otroka.

Ko sta Simon Cowell in Carmen Electra končala ljubezensko razmerje, je – čeprav sta v romanci uživala le dva meseca – marsikdo mislil, da se glavni razlog za to skriva v tem, da med njima preprosto ni več strasti. No, najnovejši trači pa pričajo o tem, da je bila glavna krivka za konec zvezdniške ljubezenske zgodbe v resnici Lauren Silverman!

Zasačena v nerodnem položaju

Zvezda serije Obalna straža je glasbenemu mogotcu namreč dala košarico po tem, ko ga je zasačila v postelji z Lauren, prijateljevo soprogo, ki je zdaj v pričakovanju njegovega otroka.

''Carmen je Simona in Lauren zasačila v nerodnem položaju v njegovi hiši v Los Angelesu. Simon je rekel, da je le njegova prijateljica, a prav nič glede njunega odnosa ni bilo platonske narave, če me razumete,'' je za E!News poročal dobro obveščeni vir.

Carmen in Simon sta bila skupaj v žiriji priljubljenega šova Britain's Got Talent, v katerem odkrivajo pevske talente, v intimno razmerje pa sta se zapletla decembra lani. Že februarja letos je Cowell medijem razkril, da sta se razšla.

Je kriv za razpad prijateljevega zakona?

Naj spomnimo, da je Lauren prav pred kratkim priznala, da je v desetem tednu nosečnosti in da je oče njenega otroka definitivno Simon, njen prijatelj in tudi prijatelj njenega soproga Andrewa Silvermana. Ta je vložil zahtevo za ločitev, viri, ki so jima blizu, pa so za Daily Mail razkrili, da je njun zakon v resnici že kar nekaj časa 'mrtev'.

Še vedno ni znano, ali sta Simon in Lauren svoje skrivno razmerje začela po tem, ko se je zakonski par odločil za ločitev, ali pa že v času, ko so Lauren in Andrewu še cvetele rožice. Prav nobenega dvoma pa ni, da je Simon oče bitjeca, ki ga Lauren nosi pod srcem.

Splošno znano je, da ima Cowell tesne odnose s svojimi nekdanjimi ljubezenskimi partnericami, še posebej z nekdanjo zaročenko Mezhgan Hussainy in z nekdanjo punco Sinitto.

Zaradi precej neobičajnega odnosa med njimi so predstavniki sedme sile ta trio označili za 'Simonov harem'. Menda je bila članica tega 'harema' tudi bodoča mama njegovega otroka.

''Na hierarhični lestvici v haremu Lauren slovi kot zabavno, 'party' dekle. Preostali dekleti ne moreta verjeti, da je prav ona zanosila,'' trdijo dobro obveščeni viri.