Sin Lepe Brene se je kilogramov znebil tudi s pomočjo liposukcije!

Sin Lepe Brene se je kilogramov znebil tudi s pomočjo liposukcije! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
24. 7. 2019

Sin ene najbolj priljubljenih pevk nekdanje Jugoslavije, Lepe Brene, 21-letni Viktor Živojinović, je v zadnjih dveh letih shujšal za kar 50 kilogramov.

Držal se je stroge diete, po pomoč pa se je zatekel tudi k strokovnjakom, poročajo srbski mediji.

Pri izgubi odvečnih kilogramov mu je pomagala tudi liposukcija, poseg, za katerega se je odločil pred kratkim. Sicer pa si je postavo izoblikoval z vadbenim režimom in spremenjeno prehrano. Hotel se je znebiti tudi maščobnih blazinic na trebuhu, s katerimi je imel še največ preglavic, zato se je odločil obiskati zasebno kliniko in opraviti liposukcijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tara rafting 😀🌠💧

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Mladenič je svoj trud s hujšanjem in doseganje rezultatov delil s svojimi sledilci na Instagramu. Njegova mama je pred časom dejala, da ji je težko gledati nezadovoljnega sina. "Bila sem žalostna, ko sem videla, da ima 18-letni fant več kot 160 kilogramov. Kaj mi bo vso bogastvo tega sveta, ko vidim, da je otrok nezadovoljen s sabo, a ne veste, kako bi mu pomagali."

No, zdaj ima priljubljena pevka zagotovo kakšno skrb manj, saj se je Viktor zelo potrudil in svoje telo ter nezdrave prehranjevalne navade spravil v red.