Škandal v družini Clooney: Sestra lepe Amal mora v zapor!

Škandal v družini Clooney: Sestra lepe Amal mora v zapor! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2019

Običajno se o Amal Clooney govori v drugih kontekstih, predvsem povezanih z njenim možem, igralcem Georgom Clooneyjem in z njenim delom, saj je odvetnica za človekove pravice, a tokrat ni tako.

Že nekaj dni radovedna hollywoodska javnost govori o škandalu, ki ga je zakuhala starejša sestra Amal Clooney, 47-letna Tala Alamuddin Le Tallec, saj je bila obsojena na tri tedne zapora. Plačati pa mora tudi kazen v višini 6.400 dolarjev. In za kaj gre? Za več prometnih prekrškov, vključno z vožnjo pod vplivom alkohola.

Tala

Svakinjo 58-letnega Georga Clooneyja je namreč maja ustavil prometni policist, ki je nadzoroval promet. Ugotovil je, da je Tala pod vplivom alkohola. Po alkotestu so ugotovili, da za kar trikrat presega dovoljeno raven alkohola v organizmu, opazili pa so tudi druge prekrške.

Na sodišču je Tala izrazila obžalovanje ter poudarila, da se zaveda nepremišljenosti, ki jo je zagrešila. Mediji sicer še ne poročajo, kako se je na to novico odzval njen slavni svak. Verjetno ni bil najbolj navdušen. Tala je sicer mama štirih otrok, živi v Singapurju in ima svojo modno linijo, ki se imenuje Totally Tala.