Skoraj vedno brezhibna vojvodinja Kate in princ William zakuhala škandal, zaradi katerega sta požela ostre kritike

Skoraj vedno brezhibna vojvodinja Kate in princ William zakuhala škandal, zaradi katerega sta požela ostre kritike (foto: Profimedia) Profimedia
26. 10. 2020

Kraljevi par o posledicah očino ni kaj prida razmišljal.

To bi morala biti samo še ena kraljeva dolžnost, a se je vse skupaj sprevrglo v manjši škandal, ki ga vojvodinji Kate Middleton in princu Williamu britanska javnost ne bo tako zlahka odpustila, poroča express.co.uk.

Obiskala sta namreč zabaviščni park na otoku Barry nedaleč stran od britanske obale. Park se nahaja v zaprtem prostoru, a po fotografijah sodeč se kraljevi par ni držal protikoronskega ukrepa, ki velja v Veliki Britaniji.

Kate Middleton, princ William

Nista nosila maske na obrazu in nista bila dovolj stran od obiskovalcev, s tem pa sta slab vzor za občutljivo britansko javnost, menita strokovnjakinji za britansko družino Roberta Fiorito in Rachel Bowie. Kraljevi par sta kritizirali v njunem podkastu Royally Obsessed.

Kate Middleton, princ William

"Maski sta si nadela šele pozneje, med obiskom doma za starejše, ne pa v zabaviščnem parku. Kate, ne razumem te. Če masko nosiš na enem dogodku v zaprtem prostoru, jo potem nosi na vseh dogodkih v zaprtih prostorih," se je glasila le ena od pripomb v podkastu. No, kraljevi par so zaradi tega kritizirali tudi britanski uporabniki družbenih omrežij, ki jim njuna gesta ni bila niti malenkost všeč.

Priporočamo