Kaj se dogaja s Kate Middleton? To povzroča skrbi in poznavalci se bojijo, kakšno je njeno stanje

23. 2. 2024
Deli
Kaj se dogaja s Kate Middleton? To povzroča skrbi in poznavalci se bojijo, kakšno je njeno stanje (foto: Profimedia)
Profimedia

Oči britanske (pa tudi svetovne) javnosti so trenutno uprte v kraljevo družino, katere člani se soočajo z zdravstvenimi težavami.

Vojvodinja Kate Middleton se je v javnosti nazadnje pojavila za božič, Kensingtonska palača pa je doslej objavila le dve sporočili za javnost o njenem zdravstvenem stanju. Zaradi tega se poznavalci kraljeve družine bojijo, da je njeno stanje slabše, kot je bilo objavljeno.

Tuji mediji zdaj špekulirajo, da bi bilo dobro, če bi princ William in vojvodinja Kate razmislila o novem sporočilu, ki bi malce pomirilo javnost. Završalo je že 16. januarja, ko se je izvedelo za njeno operacijo. Čeprav je ta bila načrtovana, je skopo sporočilo iz palača povzročilo zgolj več vprašanj.

V prvem sporočilu, ki so ga objavili 17. januarja, je bilo zapisano, da je šla na načrtovano abdominalno operacijo in da je za pričakovati, da bo odsotna do velike noči. Naslednjo izjavo so objavili čez dva tedna in razkrili, da je bila odpuščena iz bolnišnice ter da bo okrevala doma. Dodali so še, da dobro napreduje.

Zdaj pa glavni kraljevi dopisnik Newsweeka, Jack Royston, pravi, da bi po polovici predvidenega časa za njeno okrevanje palača morala razmisliti o tem, da javnosti nekako zagotovi, da je vse v redu.

"Valižanska princesa še vedno okreva, še je nismo videli, še vedno nismo videli njene fotografije. Začenjam se spraševati, ali bi bilo za kraljevo družino dobro, da objavijo nekaj, kar je posneto v mirnem, družinskem vzdušju, samo da bi ljudem zagotovili, da je vse v redu," je dodal in še povedal, da bi tako preprečili govorice. Ob takih dogodkih se slednje vedno pojavijo, tudi na spletnih forumih se na veliko ugiba o njenem zdravstvenem stanju.

V sporočilu iz palače so med drugim zapisali, da Kate Middleton upa, da bo javnost razumela njeno željo, da ohrani čim več normalnosti za njene otroke, ter da želi, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni. In očitno so v Kensingtonski palači sklenili upoštevati njeno željo - ne pa dejstva, da je javnost vedno radovedna.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord