Skrivnost je razkrita: Kate je vedela, kako bo omrežila Williama!

Skrivnost je razkrita: Kate je vedela, kako bo omrežila Williama! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2019

Pred 18 leti je danes 37-letna vojvodinja Kate Middleton, žena princa Williama, dobro vedela, kako se bo poročila s princem oziroma kako se mu bo približala.

V javnost so namreč prišle nove podrobnosti njunega spoznavanja, ki so njun odnos osvetlili z druge plati. Njuna ljubezenska zgodba se zdi naravnost pravljična. Uradna različica pravi, da sta se poznala na fakulteti Saint Andrews, ki sta jo obiskovala oba.

Po diplomi sta se še nekaj let dobivala, leta 2010 pa so jo svetu predstavili kot Williamovo zaročenko. Čez eno leto sta se poročila, obred pa je preko televizijskih zaslonov spremljal ves svet. Kmalu je na svet privekal njun prvorojenec George, sledila sta mu še Charlotte in Louis.

Pričevanje znancev kraljevega para pa razkriva druge podrobnosti. Kate je namreč pred prihodom na fakulteto sprejela hitro odločitev, ki ji je spremenila življenje. Pravijo, da je Willama spoznala pred odhodom na študij. V zadnjem trenutku se je odločila, da ne bo študirala v Edinburghu in starše presenetila z vpisom na Saint Andrews. Tam je dobila priložnost, da se zbliža z Williamom - in to se je tudi zgodilo. Ostalo je že zgodovina.