Skrivnosti slavnih, ki so jih razkrili njihovi telesni stražarji

29. 8. 2013

Kdo – poleg najbližjih sorodnikov – najbolje pozna največje skrivnosti lepih, slavnih in bogatih? Njihovo osebje, seveda. Kdo sovraži prhanje, kdo se rad sprehaja napol gol in kdo naokoli meče nože, ko je besen?

Jennifer Aniston

Nekdanji telesni stražar 'prijateljice' pravi, da se igralka za domačimi zidovi najraje sprehaja napol gola: "Ko je zjutraj odprla vrata, me je pričakala v miniaturnem modrčku in spodnjih hlačkah. Tolikokrat sem jo že videl v tej 'verziji', da poznam že vsa materina znamenja na njenem telesu."

Mary-Kate Olsen

Ena od svetovno znanih igralskih dvojčic je še ena slavna oseba, ki je ni sram slačiti se pred osebjem. "Kadar kupi nova oblačila, jih oblači na zadnjem sedežu avtomobila, pred tem pa sleče vsa svoja oblačila. Vsi njeni telesni stražarji se počutijo neprijetno zaradi tega, a morajo to pač požreti," pravi eden od možakarjev, ki pazijo nanjo.

Angelina Jolie in Brad Pitt

"Kadar Jennifer Aniston pokliče Pitta, Angelina pobesni in med prepirom z Bradom pogosto meče nože v zid," razkriva nekdanji telesni stražar verjetno najbolj znanega parčka na svetu.

Julia Roberts

'Čedno dekle' in njen soprog Danny Moder se menda tudi po več dni ne prhata. "Ona ima rada svoj naravni vonj," zatrjuje igralkin nekdanji telesni stražar.

Pink

Nekdanji telesni stražar kontroverzne pevke je že leta 2008 razkril, da zvezdnica rada meša alkoholne pijače in da se ji zaradi tega med žuriranjem velikokrat zgodi, da zaspi: "Nekoč se je onesvestila na stolu v Playboyevem dvorcu." Kaj je na to porekel Hugh Hefner, pa njen nekdanji telesni stražar na žalost ni razkril.

Paris Hilton

Hotelska dedinja ima kljub silnemu bogastvu menda dolge prste. "Paris ima navado, da jemlje tuje jakne, nakit, čevlje ... Vse, kar lahko! Na neki žurki me je prosila, da skrijem čevlje pod jakno in jih odnesem ven," razkriva njen nekdanji telesni stražar.