Skromno otroštvo zvezdnikov: Danes živijo na veliki nogi

Skromno otroštvo zvezdnikov: Danes živijo na veliki nogi (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
19. 4. 2017

Številni znani zvezdniki in zvezdnice danes živijo življenje na veliki nogi in si lahko privoščijo vse, kar jim srce poželi. A ni bilo vedno tako. Nekateri med njimi so odraščali bolj, drugi manj skromno, v manjših mestih, na podeželju ali celo na eksotičnih otokih. Kakšni so bili takrat njihovi domovi, pa razkrivajo slike.

Trenutni predsednik ZDA Donald Trump je v nasprotju z danes številnimi znanimi zvezdniki vedno živel na veliki nogi, saj sta bila tudi njegova starša Frederick in Mary Ann precej premožna. Zato je fant skupaj z njima ter dvema sestrama Maryann in Elizabeth ter bratoma Fredom in Robertom živel v veliki in razkošno opremljeni hiši v soseski Queens v New Yorku.

Tudi nogometaš David Beckham ni vedno živel tako razkošno kot danes. S staršema Georgino in Davidom starejšim ter sestrama Lynne in Joanne je namreč živel v trisobni hiši v bolj revnem predelu Londona, imenovanem East End, kjer je v tamkajšnjem parku tudi prvič začel brcati nogometno žogo.

Pevka Rihanna se je rodila v mestu Bridgetown na otoku Barbardos, kjer je preživela večino svojega otroštva. S staršema Ronaldom in Monico ter dvema bratoma Rorreyjem in Rajadom so prebivali v manjši preprosti hiši, ki stoji še danes. A kljub temu da ta ni imela sanjskega videza in tudi ne opreme, je bilo družini v njej vseeno lepo.

Pevka in igralka Jennifer Lopez ima danes kar nekaj razkošnih domov, a ni bilo vedno tako. Otroštvo in najstniška leta je namreč s staršema Davidom in Guadelupe ter dvema starejšima sestrama Leslie in Lyndo preživela v dvonadstropni hiši v Bronxu, soseski na severnem delu New Yorka. Hišica sicer danes ni več v njihovi lasti, se pa pevka tam občasno še vedno rada oglasi ter pozdravi njene nove lastnike.

Priporočamo