Slavica Ecclestone: Kupuje razkošno stanovanje v Beogradu

Slavica je svoji starejši hčerki Tamari mimogrede razkazala vse čare bogatega beograjskega nočnega življenja. 
 (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
29. 11. 2012

Slavica Ecclestone je že v zakonu z Berniejem Ecclestonom, malim velikim šefom Formule 1, vsak prost trenutek izkoristila za obisk republik nekdanje Jugoslavije. Poletja so bila rezervirana za križarjenja po Jadranu, zime pa za obiske celine, najpogosteje rodne Banjaluke. Njena najljubša zabava pa so že od nekdaj izleti v Beograd.

Po vsem tem pravzaprav sploh ne čudi, da se je Slavica odločila za nakup stanovanja v srbski metropoli. Splošno znano je, da tudi njeni in Berniejevi hčerki, Tamara in Petra, izredno radi vlagata v nepremičnine in pri tem prav nič ne varčujeta, čeprav njuna starša vztrajno trdita, da sta skromni punci.

Tamara si je pred nedavnim privoščila vilo v Londonu, mlajši Petri pa deževna angleška prestolnica očitno ne diši pretirano, saj si je lani omislila razkošno rezidenco v sončni Kaliforniji, natančneje v Los Angelesu.

Cena je pravi 'drobiž'
Štiriinpetdesetletna Slavica, ena od naj bogatejših žensk na svetu, je pred nedavnim ponovno obiskala Beograd, a tokrat ne sama, ampak v družbi hčerke Tamare. Po poročanju srbskega časnika Alo si mama in hči v tem mestu nista privoščili le zabave, torej okušanja slovitih srbskih kulinaričnih specialitet in obiskovanja splavov, ampak sta se sestali tudi z agentom za nepremičnine.

Bili sta složni v želji, da na kateri od privlačnejših beograjskih lokacij kupita veliko in predvsem udobno stanovanje. Eden od pogojev je bil, da ima razkošna nepremičnina dvigalo, s katerim se lahko v stanovanje pripelješ iz garaže, kar bi jima seveda zagotovilo še dodatno zasebnost.

Glede na to, da je Tamara za svojo londonsko vilo lani namenila vrtoglavih 56 milijonov evrov, Petra pa za svojo v Los Angelesu celo 14 več, kar je seveda polnilo vse svetovne medije, je 300 tisoč evrov, kolikor je Slavica pripravljena dati za stanovanje v Beogradu, pravi drobiž.

Zlasti če upoštevamo dejstvo, da to mesto zelo pogosto obiskuje in da ji gredo bivanja v hotelih že pošteno na živce. Če mora rezervirati hotelsko sobo, ne more namreč priti, kadar si zaželi, ne da bi za njen obisk izvedeli novinarji in posledično tudi radovedna javnost.

Sicer pa je Slavica svoji starejši hčerki Tamari mimogrede razkazala vse čare bogatega beograjskega nočnega življenja, zato smo lahko prepričani, da je bila bogata naslednica tako navdušena, da bo najverjetneje tudi sama pogosto v luksuznem stanovanju, ki ga namerava kupiti njena mama.

Nekdanja gospa Ecclestone je za svojo družbo v beograjski restavraciji Porto Maltese organizirala bogato večerjo, na kateri sta bila tudi njena tesna prijatelja, priljubljeni pevec Haris Džinović in njegova soproga Melina. O tem, kako zelo sproščeno je bilo vzdušje, priča tudi to, da je živahna Slavica kar naenkrat končala v Harisovem naročju, kar pa ni niti najmanj motilo njegove soproge, ki z ljubosumjem očitno nima težav.

Slavna druščina se je odlično zabavala in veseljaki so se razšli šele tik pred svitom. Če mislite, da je bila to edina zabava, ki sta se je udeležili mama in hčerka, pa se pošteno motite. Povabljeni sta bili namreč tudi na praznovanje rojstnega dneva prelepe srbske teniške igralke Ane Ivanović, ki je 6. novembra dopolnila 25 let, poleg tega pa sta neumorno hodili od enega splava do drugega.

Rada ima jagnjetino in pasulj
Dejstvo je, da si lahko ženska, ki je tako bogata kot Slavica, nepremičnino privošči v kateremkoli delu sveta, a svoji navezanosti na prostore nekdanje Jugoslavije in druženja s prijatelji že od nekdaj daje prednost pred svetovnim jetsetom.

Poleg tega lahko iz srbske prestolnice zelo hitro pride do rodne vasi Maglajani v bližini Banjaluke, iz katere se je preselila na Reko, ko se je začela ukvarjati z manekenstvom. Njeni sokrajani se radi pohvalijo, da je Slavica pogosto naročala domačo hrano iz rodne vasi, kot so jajca, jagnjetina, kajmak, pasulj in druge specialitete, ki so ji jih skoraj vsak mesec dostavljali v London.