Slavne manekenke imajo tudi privlačne brate

Slavne manekenke imajo tudi privlačne brate (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 1. 2019

Sestri Gigi in Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Toni Garrn in Sara Sampaio nimajo skupnega le to, da so manekenke. 

Vse se lahko pohvalijo s čednimi brati, nekateri so tudi manekeni.

Trenutno eni najbolj iskanih manekenk, sestri Gigi (23 let) in Bella (21 let) imata brata po imenu Anwar. Tudi on je po starših podedoval dobre gene. No, predvsem po mami Yolandi. Nič čudnega torej, da ta čedni in seksi mladi fant pleni pozornost modnih agentov. Tako je že podpisal pogodbo z eno najbolj prestižnih modnih agencij IMG Models. Mladec se druži s samimi zvezdniki, kot so Jaden Smith, Willow Smith, Hailey Baldwin, Kendall Jenner in drugi.

Lepa nemška manekenka Toni Garrn (26 let) in njen dve leti starejši brat Niklas sta kljub mladosti že uveljavljeni imeni v modni industriji. Sestra in brat iz Hamburga sta namreč za modno znamko Closed ustvarila lastno kolekcijo uniseks oblačil. Toni in Niklas pa sta zelo povezana tudi v zasebnem življenju, kar dokazujeta s skupnimi fotografijami, ki jih pogosto objavljata na Instagramu. V nasprotju s svojo sestro, ki je priznana profesionalna manekenka, se njen starejši brat z manekenstvom ukvarja le občasno. Posel modela je zanj prijeten konjiček, sicer pa večino svojega časa posveča študiju gospodarskega inženirstva v Münchnu.

Sara Sampaio (27 let) je znana kot ena od Victorijinih angelčkov in ima izjemno čednega brata. Ta pa ni šel po stopinjah slavne sestre, temveč dela v enem izmed priznanih oblikovalskih studiev v Portu. S sestro sta si zelo blizu, ona pravi, da je brat njen največji zaupnik. Čeprav so ga snubili v manekenske vode, mu ta posel ne diši preveč.

Rosie Huntington-Whiteley (31 let) in njen mlajši brat Toby (27 let) imata že na prvi pogled veliko skupnega. Oba sta zelo čedna s polnimi ustnicami, lepimi očmi in svetlimi lasmi. Vendar pa to ni Tobyjev edini poklic, saj zelo resno dela kot inštruktor fitnesa. Fant je v svojem bistvu zelo preprost in ni prepotenten, kakor bi pričakovali. Rad objavlja fotografije s počitnic in pa fotografije s psi. Redko pa objavlja sebe ali pa razkazuje svoje natrenirano telo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia