Slavne ženske odkrito spregovorile o seksu

Zoe Saldana 
obožuje seks 
v vseh položajih, 
le zgoraj ni 
preveč rada.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
8. 10. 2013

Mnogo hollywoodskih žensk brez zadržkov razkriva vse svoje žgečkljive skrivnosti iz spalnice, od položajev, ki so jim najljubši, do erotičnih igračk, na katere prisegajo. In kakšen seks najbolj 'rajca' zvezdnice?

Angelina Jolie je nedolžnosti izgubila že pri 14 letih. V nekem intervjuju je razkrila, da se je to zgodilo s fantom, s katerim je takrat živela. Igralka je imela v zgodnjih letih svojega življenja precej težko obdobje, o svoji prvi spolni izkušnji pa je povedala:

"V trenutkih, ko sem želela dobiti občutek, da sem mu blizu, sem vzela nož in ga porezala, potem pa je še on porezal mene."

V nekem drugem intervjuju pa je razkrila nekaj podrobnosti o svojem spolnem življenju: "Všeč mi je občutek dominantnosti, zaradi njega se počutim varno."

Pevka Janet Jackson rada kupuje erotične igračke, tudi če jo med nakupovanjem spremljajo telesni stražarji. Ker se ima za pravo strokovnjakinjo na tem področju, večkrat poseže po kakšnih sočnih novostih, ki jih podari prijateljicam.

"Neredko kupim kup stvari za prijateljice, na primer dilde, saj – kadar si na primer na poti – najbolj potrebuješ ravno takšne stvari," je nekoč pojasnila strokovnjakinja Janet.

Igralka Paula Patton pravi, da si je včasih zelo težko odtrgati kakovosten čas za soproga, v njenem primeru pevca Robina Thicka. Je pa prepričana, da so pri tem zelo pomembni lepi spomini.

Če jih imaš, te po njenih besedah namreč držijo pokonci in ti dajejo navdih za pošiljanje žgečkljivih sporočil. No, slavna zakonca pa si kljub temu za zdaj še ne izmenjujeta razgaljenih fotografij. Seksi lepotička odkrito poudarja, da seks igra zelo pomembno vlogo v njunem zakonu, s čimer se strinja tudi njen soprog Robin:

"Trudim se, da bi ji privoščil čim več večkratnih orgazmov. To se ne dogaja prav vedno, a če sva oba dobro razpoložena, se zgodi tudi to. Vsakih nekaj mesecev mi jo uspe povsem obnoreti. In jaz preprosto obožujem to, da povsem ponori v spalnici."

Igralka Zoe Saldana ima zelo rada seks. V nekem intervjuju je igralka izjavila: "Pri seksu imam rada vse, kar je težko, strastno in ekstremno." Brez sramu razkriva, da obožuje določene položaje:

"Rada imam misijonarski položaj, rada pa sem tudi na kolenih. Nerada sem zgoraj in, da, ne smem pozabiti na 'doggy style' in na seks v stoje."

Rihanna je rada pokorna

V mnogo intervjujih, ki jih je dala, je pevka Rihanna izdala že številne seksi skrivnosti: "Rada sem pokorna, to se mi zdi v spalnici zares zabavno. To, da sem lahko 'mala dama' in da mi nekdo vlada, se mi zdi totalno seksi.

Rada sem kaznovana in rada jih dobim po riti, vezanje pa se mi zdi napeto. Všeč mi je, če se to dogaja spontano. Včasih so igrice z lisicami in biči pretirano načrtovane, zato vse izgubi svoj čar. Poleg tega pa, če mora iti še v drug prostor po bič ... Raje bi videla, če bi uporabil roke."

Po vsem tem ni čudno, da je glasbenica z Barbadosa nekoč obiskala erotično trgovino v Sydneyju, iz katere je odnesla dve polni vreči bičev, dildov in povez za oči.

Rihanna še odkrito priznava, da – kadar je v zvezi – svojemu partnerju neredko pošlje kakšno razgaljeno fotografijo in da je velika oboževalka takšne vrste dopisovanja. Skype pa ji za takšno obliko komunikacije ni najbolj pri srcu.

Tim Jeras za revijo Nova

Priporočamo