Slavni in znani, ki so jih zaznamovale družinske tragedije

Slavni in znani, ki so jih zaznamovale družinske tragedije (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 6. 2018

Zvezdniki, ki so izgubili katerega od otrok in jih žalost spremlja na vsakem koraku. Nekateri so doživeli zelo travmatične izkušnje ob izgubi in si niso nikoli opomogli. Nekako pa se le trudijo živeti normalno življenje naprej ...

Leta 1999 se je Keanu Reeves (53) proslavil z vlogo v znanstvenofantastičnem filmu, trilogiji Matrica, s katerim so zaslužili neverjetnih 463 milijonov dolarjev. Istega leta je njegovo dekle Jennifer Syme rodila mrtvega otroka, hčerko Avo Archer Syme Reeves, dve leti pozneje pa je imela prometno nesrečo, ki je ni preživela. Od takrat je imel nekaj krajših zvez, nikoli več pa ni imel otroka.

Ameriška starleta Anna Nicole Smith, ki so jo leta 2007 našli mrtvo v hotelski sobi, je tudi doživela tragedijo. Njen sin Daniel Wayne Smith je namreč preminil leto dni pred njo zaradi predoziranja s tabletami. Preiskava je pokazala, da je mami ukradel metadon in se z njim zadrogiral. Zaradi običajne doze metadona ne bi mogel umreti, on pa je naenkrat vzel veliko količino in zgodilo se je najhujše.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Slavni glasbenik Eric Clapton je leta 1991 izgubil svojega takrat štiri leta starega sina Connorja. Zanj je nato napisal pesem Tears in Heaven, ki velja za eno najlepših pesmi sploh. Malček je padel skozi okno v 53. nadstropju stavbe, kjer je živel s svojo mamo. Eric dolgo ni mogel govoriti o tragičnem dogodku. Napisal pa je pesem.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Nekdanji svetovni boksarski prvak težke kategorije, Mike Tyson (51), je doživel veliko družinsko tragedijo. Njegova štiriletna hčerka Exodus je umrla po tem, ko se je z glavo zataknila v vrvico, ki je visela s traku za tek. Našel jo je brat Miguel, mama ji je dajala umetno dihanje, a deklici žal ni bilo več pomoči.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Tudi raper Dr. Dre je doživel tragedijo ob izgubi otroka. Njegov sin Andre Young Jr. je umrl avgusta leta 2008, ko je bil star komaj 20 let. Vzrok njegove smrti je bil prevelik odmerek mamil.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Igralec John Travolta (64) in Kelly Preston (55) sta doživela tragično izkušnjo, ko je v njuni počitniški hiši na Bahamih umrl takrat 16-letni sin Jett. Našli so ga nezavestnega v kopalnici, a mu niso mogli pomagati. Bojda je imel močan napad, padel in se udaril v glavo. Fant je trpel za Kawasakijevim sindromom, katerega vzrok še danes ni raziskan.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Igralka je izgubila že dve hčerki. Leta 2000 je zaradi bolezni srca umrla takrat 19-letna posvojena hčerka Tam. Leta 2008, na božični večer, pa je umrla še 35-letna prav tako posvojena hčerka Lark. Igralka pravi, da bolečina ob izgubi nikoli ne bo izginila, se pa trudi, da jo je vsaj nekoliko omilila.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Leta 1997 je igralec Bill Cosby izgubil sina Ennisa. Ustrelil ga je ukrajinski priseljenec, medtem ko je menjal gumo, ker ga je hotel oropati. Takrat je bil fant star 27 let.

Zaznamovale so jih družinske tragedije

Pred šestimi leti je nenadoma umrl takrat 36 let star prvorojenec igralca Sylvestra Stallona. Sage je bil igralec, režiser in producent. Vzrok naj bi bila naravna smrt, Sylvestra pa je vse skupaj zelo prizadelo. Sina je dobil, ko je bil v zvezi s Sasho Czak.

Foto: Profimedia