Slavni in znani: Za kaj so zapravili prve honorarje?

Johnny Depp (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 8. 2018

Zvezdniki si lahko privoščijo skoraj vse, kar si želijo, saj niti sami ne vedo, koliko denarja imajo na bančnem računu. A vedno ni bilo tako. Tako nas je zanimalo, kaj so si privoščili za svoj prvi večji honorar.

Johnny Depp ima danes znova težave z denarjem, a nekoliko drugačne kot nekoč, ko je bil res reven. S prvim honorarjem je uresničil dolgoletno željo svoje matere in ji v Lexingtonu v Kentuckyju kupil farmo konjev.

Danes ena od najboljših teniških igralk na svetu, Serena Williams, se je odločila svoj prvi milijon, ki ga je zaslužila, dati na banko. Takrat je bila še zelo mlada in neizkušena, kar se financ tiče. Denar je menda hotela položiti kar prek bankomata, in ko so uslužbenci ugotovili, so jo povabili v poslovalnico. "Ničesar nisem kupila, denar sem enostavno varčevala."

Avstralska igralka Nicole Kidman, je prav tako ena od tistih, ki je bila s prvim honorarjem velikodušna do svojih staršev. Mami in očetu je kupila pralni stroj, sebi pa čevlje, ki jih je tako zelo želela imeti. "Bila sem tako ponosna, da sem lahko jaz mami kupila pralni stroj, da sem kar pokala od veselja," je v nekem intervjuju dejala Nicole.

Podobno kot Brad Pitt se je tudi manekenka Cindy Crawford odločila svojo prvo večjo plačo vložiti v opremo svojega stanovanja. "Še vedno se spominjam, da sem kupila tapete. Si lahko mislite, kako smešen nakup je bil to," pravi Cindy o začetkih v svetu šovbiznisa.

Težko si zamislimo, da je bil Brad Pitt nekoč mlad igralec, ki se je prebijal in je imel bolj prazne kot polne žepe. A s prvim večjim honorarjem si je hollywoodski igralec opremil stanovanje. "Kupil sem nov kavč in luč za dnevno sobo. "Drugi honorar pa sem porabil za dobro stereo opremo, ker rad poslušam glasbo," pravi Brad.

Igralka America Ferrera, ki se nam je vtisnila v spomin v seriji Grda račka, si je omislila avtomobil. "Vedno sem zamujala na avtobus in sem tekla za njim. Včasih sem šla s kolesom, dostikrat pa sem morala s seboj vlačiti še mlajše brate in sestre. Torej, moj prvi nakup je bil lasten avto. To je v Los Angelesu za najstnika kar velika stvar."

Lepa Jennifer Lopez si je s prvim večjim honorarjem kupila avto, ki ga je krvavo potrebovala za prevažanje po Los Angelesu, kamor se je preselila iz New Yorka. "Takrat sem vozila hondo, ki mi jo je posodil menedžer, s prvim honorarjem pa sem si kupila mercedesa. To je bil velik in pomemben trenutek v mojem življenju," pravi Jennifer danes.

Zvezdniki se med seboj res razlikujejo. "Moj prvi večji nakup je bila Chanelova torbica, največ denarja pa sem porabila za osebnega fitnes trenerja," se danes svojih začetkov spominja Ashley Graham, ki je danes ena od najbolj priznanih manekenk za močnejše postave. "Nikoli nisem bila najbolj spretna v telovadnici, zato sem morala imeti trenerja," pravi.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia