Slavni ozaveščajo: Michelle Pfeiffer ostaja doma zaradi svoje sestre!

Igralka Michelle Pfeiffer je bila za oskarja nominirana trikrat, in sicer v obdobju od leta 1989 do 1993. A ga kljub temu ni prejela. Nominacije so bile za filme Nevarna razmerja, Fantastična brata Baker in Polje ljubezni. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ZUMA PRESS - ENTERTAIMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ZUMA PRESS - ENTERTAIMENT
30. 3. 2020

V dneh, ko po številnih državah sveta vladajo posebni ukrepi zaradi pandemije koronavirusa, tudi slavni in znani ostajajo doma.

Med njimi je hollywoodska igralka Michelle Pfeiffer, ki se je pridružila pobudi igralskega kolega Kevina Bacona.

Slednji je namreč minuli teden na Instagramu štartal z akcijo #IStayHomeFor, da bi javnost spodbudil k izogibanju družabnih stikov, kar je namenjeno preprečevanju širitve okužbe s koronavirusom.

Igralec je v akcijo vključil številne slavne osebe, med njimi so David Beckham, Elton John, Demi, Lovato, še posebej ganljiva pa je bila s svojo objavo Michelle Pfeiffer.

"Ostajam doma za svojo sestro ... Ona je prva oseba, na katero sem pomislila. Čeprav je mlada in v dobri formi, so njena pljuča oslabljena. Nimajo vsi možnosti ostati doma, zato sem hvaležna vsem, ki vsak dan pridejo v službo - zdravniki, medicinske sestre, trgovci in številni drugi. Hvala od srca," je zapisala.

Priporočamo