So noge vojvodinje Meghan Markle zares preveč suhe?

So noge vojvodinje Meghan Markle zares preveč suhe? (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je na poroko princese Eugenie prišla v čudoviti obleki modne hiše Givenchy, vse oči pa so bile uprte v njene izjemno koščene noge, ki so se mnogim zdele kar nekoliko preveč suhe.

Vojvodinja Meghan Markle je vse od poroke s princem Harryjem tarča rumenih medijev. Ko je prišla na poroko britanske princese Eugenie, so vsi opazovali samo njeno modno kombinacijo in njene vitke noge.

Številnim se je zdelo, da je lepa vojvodinja v zadnjem času še nekoliko shujšala, saj so bile v Givenchyjevi obleki njene noge videti neverjetno suhe. Mnogim se je zdelo, da je kar nekoliko preveč suha, številni so celo premišljevali ali je morda Meghan že noseča in zaradi jutranjih slabosti izgublja kilograme.

No, kakorkoli že, zdelo se je, da Meghan takšni in drugačni komentarji niti najmanj ne motijo, s princem Harryjem sta bila ves čas odlično razpoložena in videti je bilo, da rok kar ne moreta odlepiti drug od drugega. Vsekakor sta bila videti izjemno prikupna in vidi se, da medeni meseci za njiju še kar trajajo.

Priporočamo