So v zakonu princa Harryja in vojvodinje Meghan na obzorju prve težave?

So v zakonu princa Harryja in vojvodinje Meghan na obzorju prve težave? (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2019

Kraljevi družini mediji posvečajo veliko pozornosti, tako da so zgodbe o njenih članih skorajda nekaj vsakdanjega. V javnost so tako pricurljale podrobnosti o zakonu vojvodinje Meghan in princa Harryja.

Če je verjeti namigovanjem, bi se lahko njun zakon znašel v krizi, saj sta pod velikim pritiskom zaradi pozornosti javnosti, mediji pa pikolovsko secirajo vsako njuno potezo. Že to samo po sebi lahko povzroči stisko in posledično tudi krizo v odnosu.

Dejstvo je tudi, da sta Meghan in Harry hitro vstopila v zakon - spoznala sta se leta 2016 na zmenku na slepo. Takoj sta si bila všeč in sta se še dobivala, se kaj kmalu zaročila in tudi poročila - vse v manj kot v dveh letih zveze. A to je imelo tudi slabo plat, saj se Meghan ni utegnila pripraviti na svojo vlogo članice kraljeve družine, zato večkrat nehote prekrši stroga pravila vedenje. Pri vojvodinji Kate in princu Williamu je zgodba precej drugačna, saj sta bila pred poroko par precej dlje časa.

Težavo predstavlja še odnos med Harryjem in njegovim bratom, princem Williamom. Številni verjamejo, da je prav Meghan odgovorna za poslabšanje njunega odnosa. Čeprav sta bila brata močno povezana, se je to spremenilo. Williamu ni bilo všeč, da Harry tako hiti z zakonom, Harry pa mu je to verjetno nekoliko zameril.

Par je očitno pod velikim pritiskom, zato ni nič čudnega, da se pojavljajo ugibanja o tem, kako vse skupaj vpliva na njun odnos. Odgovor na to bo dal samo čas.

Priporočamo