Sodnica Judy pri Ellen DeGeneres: Po 25 letih se z oddajo poslavlja od TV-hiše CBS!

Sodnica Judy pri Ellen DeGeneres: Po 25 letih se z oddajo poslavlja od TV-hiše CBS! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
4. 3. 2020

Najpopularnejša ameriška televizijska sodnica Judy Sheindlin je sporočila, da bo po koncu 25. sezone v letu 2021 prenehala snemati oddajo Sodnica Judy v produkciji CBS.

V pogovoru z Ellen DeGeneres je razkrila, da se je odločila za ustvarjanje nove oddaje v letu 2022, naslovljene Judy Justice, ki pa ne bo na sporedu CBS, poroča BBC.

sodnica judy

Judy Sheindlin je v pogovoru s priljubljeno voditeljico dejala, da je bil njen "25-letni zakon s CBS" uspešen. V letu 2021 bo oddaja, v kateri sodnica Judy odloča o sodnih sporih iz vsakdanjega življenja, praznovala srebrno obletnico in po napovedi protagonistke bo jubilejna sezona najboljša od vseh.

Po besedah Judy Sheindlin bodo za tem na voljo za prikazovanje ponovitve oddaj Sodnica Judy. Kot navaja Variety, je sodnica že leta 2017 pravice od oddaj prodala CBS za okoli 100 milijonov ameriških dolarjev. V produkcijski hiši sicer odhoda sodnice, ki si je za oddajo prislužila več emmyjev, še niso komentirali.

Je pa priljubljena sodnica Judy dejala, da nikakor še ni utrujena. Njena velika želja je v letu 2022 zagnati novo oddajo, ki bi jo naslovila Judy Justice (Judyjina pravica). A kot navaja britanski BBC, ta oddaja ne bo nastala pod okriljem CBS.

Priporočamo