Sofia Vergara: Slepa za njegovo varanje!

Sofia Vergara: Slepa za njegovo varanje! (foto: Story) Story
Vir: Govori.se
19. 7. 2012

Superseksi Kolumbijka Sofia Vergara je trenutno v ne ravno stabilnem ljubezenskem odnosu s tri leta mlajšim Newyorčanom Nickom Loebom, igralcem in producentom s političnimi ambicijami ter potomcem ugledne ameriške družine diplomatov, čigar umazane skrivnosti je razkril časnik The National Enquirer.

Nick, ki se predstavlja kot uspešen poslovnež, naj bi bil namreč v resnici odvisnik od seksa in mamil. Vse o njegovi mračnjaški strani sta povedali dve prostitutki, ki sta imeli intimne odnose z njim.

"Sofía je povsem slepa, nima pojma o tem, da jo je Nick varal! V hipu bi jo zapustil zaradi svoje koristi. Res mislim, da je Nick odvisen od seksa, preprosto mu nikoli ni dovolj. Znal se je zabavati tudi s petimi dekleti, navadno v prestižnih hotelih, medtem ko sta kokain in alkohol tekla v potokih. Jemlje viagro in kupuje erotične pripomočke, spodnje perilo, najraje pa gleda dve ženski, medtem ko se ljubi s tretjo," sta povedali anonimni dekleti.

Poleg tega je Nick menda pogost gost striptiz klubov, v katerih zapravlja več tisoč dolarjev na večer, zato so se številni spraševali, kako vse to prenaša njegova zapeljiva izbranka.

Da njeno življenje tudi sicer ni postlano z rožicami, si lahko preberete v prispevku Sofia Vergara - utelešenje moških fantazij.