Šok! Donald Trump pokazal 'svoje' izklesano in še kako nabildano telo

Šok! Donald Trump pokazal 'svoje' izklesano in še kako nabildano telo (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2019

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je, kot kaže, namazan z vsemi žavbami, si je na družbenih omrežjih privoščil še eno odmevno fotomontažo.

Če je pred kratkim še kako razburkal javnost z objavo fotomontaže, na kateri njegov hotel stoji na skalnati obali Grenlandije, je tokrat objavil kar 'sebe' kot razgaljenega in nabildanega Rockyja. Vsem tistim, ki so ljubitelji legendarnega filma Rocky, v katerem blesti ameriški igralec Sylvester Stallone (73), je še kako znana fotografija Rockyja Balboa, slavnega in neuničljivega boksarja.

In ravno ta fotografija iz filma Rocky je še kako navdušila ameriškega predsednika. Objava na družbenih omrežjih, kjer Donald Trump vidi sebe kot slavnega boksarja Rockyja Balboa, je v hipu zaobkrožila ves svet, saj ima fotografija skoraj toliko delitev kot komentarjev. Glede na to, da Trump ob fotografiji ni zapisal ničesar, so se razvile številne teorije, vsak posameznik pa si 'nabildanega Donalda' razlaga po svoje. Eni pravijo, da gre za novo bizarno objavo, zopet drugi menijo, da je neuničljiv kot Rocky, tretji pa se ob tem preprosto zabavajo, češ, da nižje ne gre ... Kakor koli, ameriški predsednik Donald Trump je še enkrat poskrbel za svojih pet minut, kot kaže, pa so mu še kako všeč izklesana telesa in akcijski filmi Sylvestra Stallona.