Ženska, ki je delala za Melanio Trump, kot njena asistentka, je razkrila šokantne podrobnosti

18. 11. 2023
Deli
Ženska, ki je delala za Melanio Trump, kot njena asistentka, je razkrila šokantne podrobnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Melanio Trump redko vidimo v javnosti, odkar je njen mož Donald Trump napovedal, da bo kandidiral na predsedniških volitvah v Ameriki leta 2024, in odkar so proti njemu vložene številne obtožnice. 

Nekdanja prva dama Amerike se je zadnjič se je pojavila v javnosti na zabavi za noč čarovnic na posestvu na Floridi. To je bil tudi prvi skupni nastop zakoncev Trump po sedmih mesecih. Melania Trump pa spremlja aktivnosti svojega moža in izraža svoje mnenje, piše The Washington Post. Trump se je letos soočil z več obtožbami, vključno z obtožbami v zvezi z zamolčanimi plačili denarja, zaupnimi dokumenti, vmešavanjem v volitve in "vodenjem podjetja" za razveljavitev volitev leta 2020.

Profimedia
Temačen razlog, da se je 'Joey' po koncu snemanja Prijateljev umaknil iz javnosti: slavi se je odrekel zaradi osebe, ki jo še danes skrbno skriva

Kaj pa se v resnici dogaja z Melanio Trump, je razkrila njena nekdanja asistentka Stephanie Grisham, ki je dejala, da je nekdanja prva dama  manj vznemirjena, ker je njen mož poskušal podkupiti molk Stormy Daniel, s katero je imel intimno razmerje, medtem ko je bila Melania v noseča, še bolj zato, ker so jo obtožbe o varanju javno osramotile.

Profimedia

Čeprav se z ženo ne pojavlja na sodnih obravnavah, mu ta po navedbah virov stoji ob strani. "Noben nadzor, goljufanje, laganje, kraja, karkoli, tega ne bo spremenilo. Bila je tam zanj in bo, ker je ista kot on. To je popolnoma transakcijska poroka za oba. Točno je vedela, s kom se je poročila in ga opozorila, da bo razkrila vse njegove skrivnosti, če bo kandidiral za predsednika,« je dodala nekdanja asistentka Grisham.

Stephanie Grisham

Stephanie Grisham

Profimedia
Vila igralca Robina Williamsa na prodaj za 20 milijonov dolarjev

Stephanie Winston Volkoff, nekdanja prijateljica prve dame, je dejala: "Točno je vedela, v kaj se spušča. To je sprejela in še naprej sprejema. Ljudje bi bili presenečeni, kako dobro se razumeta. Vedno je govorila, da bo naredila, kar hoče. To je bil način zaščite, ne da bi kdo izvedel, kdo v resnici je.« Stephanie je o Melaniji tudi napisala knjigo.  

Stephanie Winston Volkoff

Stephanie Winston Volkoff

Profimedia

Poznavalci zakoncev Trump pa pravijo, da se Donald bolje obnaša, ko je v njegovi bližini Melania. Predlagala mu je, naj se neha norčevati iz transspolnih dvigovalk uteži in neha plesati na odru. "Draga, zelo te imam rad, ampak to ni predsedniško. Ko dviguješ uteži. To ni predsedniško. Ali plavaš, ali pa ne," je komentiral njen predlog.  

Profimedia

Melania je tako z distance osredotočena na moževo volilno kampanjo, zelo pa je predana njunemu sinu Barronu. "Še en ščit. O dobri mami ne moreš reči nič slabega," je dodala Volkoff. Medtem ko Baron končuje srednjo šolo v okolici Palm Beacha, je Melanio redkokdaj videti v soseski. "Gospa Trump je vedno bila in vedno bo osredotočena na svojo družino, saj je ta na prvem mestu. Vsakdo, ki trdi, da ima vpogled v njeno življenje, naj bo s tem previden," je za Washington Post povedal tiskovni predstavnik Donalda Trumpa. 

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z najboljšim slovenskim hokejistom vseh časov, Anžetom Kopitarjem