Solze Jelene Rozga so bile resnične!

“V spotu res jokam, pesem me tako prevzame, da mi ni treba igrati ničesar," je dejala Jelena. (foto: OSEBNI ALBUM) OSEBNI ALBUM
Vir: Lady
28. 2. 2019

Nova pesem Jelene Rozga odkriva čustveno stran ene od največjih zvezd naše regije.

Splitčanka, ki je v prejšnjem spotu navduševala z gibčnostjo, tokrat gledalcem na obraz nariše solze. Pesem je napisala Emina Jahovic, Jelena pa je v skladbi našla sebe in postavila nov standard za balade.

“Ta pesem je posebna zame, vidim pa tudi, da jo tako doživljajo vsi okrog mene. Redke so pesmi, ki že med izvajanjem ustvarjajo občutek, kot da si v lasti pesmi, ker je tako močna, čista in surova. Pesem Moje prolječe mi je zelo težko odpeti, ampak mi hkrati nikoli ni bilo lažje, ker prvič čutim, da je to moja pesem. Ona mi teče po žilah. Tokrat nisem predstavila pesmi, predstavljam svoje srce, v nekaj minutah. Prvič v karieri je to moja pesem in jaz sem njena,” razkriva Jelena, ki ni mogla skriti svojih čustev.

Velik del čustev prinaša tudi videoupodobitev, ki pa ni nič manj dramatična od besedila čustvene pesmi. “V spotu res jokam, pesem me tako prevzame, da mi ni treba zaigrati ničesar. Mislim, da ljudje občutijo to iskrenost, in videla sem, kako moja ekipa joka, ko gleda spot. Spot je tako kot pesem čudovit, ampak zelo žalosten,” je zaključila Jelena.

Besedilo: A. M. // Fotografija: osebni arhiv