Sophie Turner in Joe Jonas pričakujeta prvega otroka

23. 2. 2020
Deli
Sophie Turner in Joe Jonas pričakujeta prvega otroka (foto: Profimedia)
Profimedia

Sophie naj bi imela rok sredi poletja.

Parček se je skrivno poročil lani v Las Vegasu, po tem ko sta se skupaj udeležila podelitve glasbenih nagrad Billboard. Zaljubljenca sta se sprehodila pred oltar, medtem ko je duet Dan + Shay zapel njuno pesem “Speechless.”

Poroka je bila v mescu maju, mesec kasneje pa sta imela še eno poroko v Franciji, tokrat v krogu družine in prijateljev.

Joe je svojo izbranko zaprosil za roko oktobra 2017. Sophie je na Instagramu objavila fotografijo prekrasnega zaročnega prstana, pod njo pa je zapisala: "Rekla sem ja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Joe pa je delil enako fotografijo, pod njo pa zapisal: "Rekla je ja!"

Po prvi poroki je Sophie povedala: "Ne vem, če se že počutim kot žena. Ne vem, kako se počutim. Hočem reči, da se počutim odlično, ampak poročila sem se šele pred kratkim in tega še nekako nisem dojela."

In sedaj so se pojavile govorice, da naj bi par pričakoval prvega otroka. Govorice naj bi sprožila spodnja fotografija, ker se je Sophie obrnila stran z namenom, da bi prekrila trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Verjetno bomo šele poleti videli ali so bile govorice resnične, saj naj bi igralka hitro odstranila fotografije, katere bi lahko pokazale preveč, trebušček pa zaenkrat skriva še pod ohlapnimi oblačili.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan