Soproga princa Charlesa, Camilla, si zaradi princese Diane ni upala niti na cesto!

21. 8. 2021
Deli
Vojvodinja Camilla in princ Charles sta še danes srečen par. (foto: Foto: Profimedia)
Foto: Profimedia

Javnost Camille dolgo ni sprejela. Večina jih je bila namreč prepričana, da je prav ona kriva za Dianin zakonski brodolom s princem Charlesom.

Za vojvodinjo Camillo so bili tisti časi res grozni. Javnost jo je prav sovražila. "Tega ne privoščim nikomur," je vrsto let pozneje dejala Camilla. "Bilo je res grozno obdobje. Še iz hiše si nisem več upala. Trpela pa nisem le jaz, temveč tudi moji otroci. Vsak dan so srečevali fotoreporterje, ki so se skrivali okoli hiše po grmovjih in so ih šteli," opisuje Camilla sramoto in ponižanje, ki jih je takrat doživljala. 

Zdaj so zadeve precej drugačne, saj je od leta 2005 poročena s princem Charlesom. Nekateri pravijo, da sta se Charles in Camilla spoznala leta 1971 ob igri pola. Drugi pa trdijo, da naj bi se uradno predstavila na zabavi skupne prijateljice Lucie Santa Cruz. Camilla ga je očitno zelo hitro osvojila in njuna romanca se je začela že takrat. Ni bila sicer najlepša med dekleti, bojda pa je imela zelo dober smisel za humor in je bila izjemno zabavna. 

Vendar pa se je kasneje princ Charles pridružil mornarici in par je bil ločen. Medtem pa se je Camilla poročila z Andrewom Parkerjem Bowlesom, s katerim sta kasneje dobila sina in hči. Vendar pa glavni razlog za to, da sta se Camilla in Charles razšla, leži drugje. Na kraljevem dvoru so menili, da Camilla enostavno ni dovolj dobra, da bi postala soproga princa, ki bo nekoč zasedel britanski prestol. Zato so princu našli drugo nevesto, ki jo je kasneje leta 1981  tudi poročil.

Rosno mlada Diana se je vsem zdela idealna, očitno le Charlesu ne. Kajti kljub temu, da sta bila oba poročena, sta se Camilla in Charles še vedno videvala. Ko je javnost to odkrila, se je Camilla dobesedno skrivala. "Vse leto sem se skrivala, saj so name prežali povsod. Nisem mogla nikamor in takrat sem dolgčas preganjala z branjem in slikanjem. Samo otrokom se lahko zahvalim, da se mi ni zmešalo v tistem obdobju. Onadva sta se namreč edina obnašala normalno." No, zdaj so hudi časi za njo in očitno je, da s svojim soprogom uživa v življenju, kakršnega imata zdaj.

 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec