Sosedje po škandalu z golimi fotografijami: "Severina je ves čas v stanovanju."

Sosedje po škandalu z golimi fotografijami: "Severina je ves čas v stanovanju." (foto: Jelena Balić) Jelena Balić
23. 8. 2018

Hrvaška pevka Severina se je pred dnevi znova znašla v središču škandala, ko so po svetovnem spletu začele krožiti njene gole fotografije.

Severina se je sredi podobnega škandala znašla že pred 14 leti, ko je po spletu začel krožiti njen video posnetek, na katerem je bila med rjuhami z enim od svojih bivših ljubimcev.

Zdaj se zgodovina ponavlja, tokrat po spletu krožijo njene gole fotografije, šlo naj bi za selfije, ki naj bi nastali leta 2014. Po škandalu se je najprej oglasil njen menedžer Tomislav Petrović, ki je v izjavi za 24sata namignil, da bi za vsem skupaj lahko stal njen bivši partner in oče njenega otroka Milan Popović, kasneje pa je Popović za 24sata vse zanikal in dejal, da v času, ko so nastale omenjene fotografije sploh ni bil v kontaktih s Severino, zato je nemogoče, da bi imel v lasti takšne fotografije.

Sosedje slavne hrvaške pevke so za 24sata razkrili, da se pevka ves čas zadržuje v stanovanju in da je bilo tako tudi pred 14 leti, ko je po spletu krožil sporni posnetek. "Pred nekaj dnevi je prišla v Zagreb. Ne vem kje je bila z družino. Morda na počitnicah. Danes je še nisem videl, vse kaže, da je v stanovanju. Danes zagotovo ne bo prišla iz stanovanja," je za 24sata dejal eden od njenih sosedov. "Tudi pred 14 leti je bilo enako, takrat nekaj dni ni prišla iz stanovanja, skrivala se je pred javnostjo in mediji."

Kaj se dogaja s Severino in kdaj bo spet stopila na glasbene odre je težko napovedati, vsekakor pa verjamemo, da se bo vrnila še močnejša in še bolj polna energije in elana.

Priporočamo