Spice Girls po šestih letih na kupu v Londonu!

Spice Girls (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2018

Članice legendarne skupine Spice Girls, Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Brown in Melanie Chisholm, so se po šestih letih dobile v Londonu. To dokazuje fotografija, ki jo je na svojem Instagram profilu objavila Victoria Beckham.

Seveda je fotografija takoj postala viralna. Britanski mediji so pred tem poročali, da je Mel B iz Los Angelesa odpotovala v London, kjer naj bi se skrivoma srečala z ostalimi članicami nekoč zelo priljubljene skupine. Pred kratkim so se tudi pojavile govorice, da se bodo dekleta spet združila in nastopila. No, njihovo srečanje očitno ni ostalo skrivno ...

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 2, 2018 at 8:27am PST

Za ponovno združitev naj bi vsaka od članic dobila kar 10 milijonov funtov. O turneji naj ne bi bilo govora, zaenkrat naj bi bil v igri kompilacijski album z njihovimi največjimi hiti, vodenje šova talentov in nekaj projektov na Kitajskem.

Podrobnosti sicer niso znane, a zagotovo bo Victoriina objava sprožila še več ugibanj o (morebitnih) novih skupnih projektih.

Vsekakor bomo kmalu izvedeli, kaj  dekleta naklepajo. Oboževalci so očitno navdušeni, saj so fotografijo komentirali s pozitivnimi besedami in tudi s prošnjami, naj se punce le podajo na skupno turnejo.