Splitski menedžer povedal, kakšna je v resnici Severina

Splitski menedžer povedal, kakšna je v resnici Severina (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
28. 3. 2019

Splitski menedžer Ivica Bubalo je imel o hrvaški pevki Severini Kojić samo besede hvale in o njej misli vse najlepše.

Ivica Bubalo se je postavil na stran hrvaške pevke Severine Kojić, ki je v zadnjih tednih ves čas tarča medijev, ki ji pripisujejo takšne in drugačne afere.

Po razhodu z dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem naj bi Severina iskala novega menedžerja, zaradi njegovega odhoda pa naj bi odpovedala tudi nekaj koncertov, srbski mediji pa namigujejo, da bo šlo z njeno kariero odslej le še navzdol.

V njeno bran se je zdaj postavil znani splitski menedžer Ivica Bubalo, ki je povedal, kakšna je v resnici znana pevka. "Ona je glasbenica, ki je v zadnjih 20 letih uvedla najvišje standarde, ne samo na evropski ampak tudi na svetovni ravni, tako v koncertnih izvedbah, kakor tudi v organizaciji. Vsak mesec daje plačo med 15 in 20 zaposlenim in slovi kot primer dobrega poslovanja. V vsem tem času je bila vedno na voljo televizijam, radio postajam, novinarjem. Bil sem priča na desetine njenim humanitarnim koncertom, za katere ni zahtevala niti potnih stroškov. Rezultat vsega tega so bili polni stadionu, Arene, dvorane. Včeraj sem bil na kavi z njenim bivšim menedžerjem Tomico Petrovićem, ki ni rekel niti ene besede o njej, niti ene slabe besede. Oba sta si zelo podobna, oba sta super človeka," je iskreno na Facebooku zapisal Bubalo.

Severina je v zadnjem času odpovedala nekaj koncertov, a le upamo lahko, da bo hitro našla novega menedžerja in nadaljevala s svojo uspešno kariero.

Priporočamo