Spomini zvezdnikov na prvi seks

Spomini zvezdnikov na prvi seks (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
3. 8. 2018

Tudi zvezdniki so nekoč bili navadni ljudje in tudi oni so enkrat prvič seksali. In kako je bilo? Nič kaj zvezdniško ...

Jessica Alba

"Do 18. leta nisem imela resnega fanta. Potem pa sem srečala svojega nekdanjega zaročenca Michaela Weatherlyja. Ampak med nama ni šlo, bila sem premlada, in ko sva začela hoditi, sem bila še devica. Želela sem namreč biti zaljubljena v tistega, s katerim bi prvič spala."

Shia LaBoeuf

"Dekletu, s katerim sem prvič seksal, seveda tega nisem priznal. Pretvarjal sem se, da sem to že velikokrat počel. Govoril sem ji, naj ne skrbi, da bo vse v redu in da nama bo lepo. No, v resnici sem bil nervozen in v meni se je vse treslo. Že to, da sva se znašla gola sredi belega dne, je bilo čudno. Pod hrbet sem ji dal blazino, ker sem to videl v pornofilmih. Imel sem 15 let."

Khloe Kardashian

"Uf, bila sem stara 14 let, moj takratni fant pa jih je imel 18. Če zdaj pomislim na to, kaj se je zgodilo, se mi zdi ogabno. Takrat pa se mi je zdelo neizmerno kul. V bistvu me je nekako prisilil, da sva seksala, saj na to še nisem bila pripravljena. Komaj sem začela spoznavati svoje telo. Po tistem nisem seksala naslednja tri leta, ker se nisem dobro počutila v svojem telesu."

Celine Dion

"Bila sem v Dublinu in bil je nepozaben dan, 30. april 1988, večer tekmovanja Evrovizije. Prišel je nazaj z menoj v mojo sobo. Sedela sem na postelji, noge sem imela pod odejo. Bila sem srečna, da sem z moškim, ki ga ljubim. In zgodilo se je ... Pozneje je postal moj soprog."

Kim Kardashian

"Ko sem prvič želela seksati, sem imela skoraj 15 let. To sem povedala tudi svoji mami, ki je rekla okej, torej ti bomo uredili zaščito. Ona je res odprta za te stvari, tako da nisem imela večjih travm. Prvič je bilo z mojim takratnim fantom, ki sem ga klicala TJ."

Daniel Radcliffe

"Po mojem sem eden izmed redkih ljudi, ki so imeli dober prvi seks. Bil sem z dekletom, ki sem ga dobro poznal, in bilo nama je lepo. Imel sem 16 let in niti malo nama ni bilo neprijetno. Neki moj prijatelj je recimo prvič seksal totalno pijan pod mostom ... to je res bedno."

Macauley Culkin

"Imel sem okoli 15 let in prvi seks sva z dekletom načrtovala. Bilo je toplo in lepljivo in takrat sem si dejal, da je to vse skupaj zelo čudno. Poleg tega sem se spraševal, ali sploh delam prav. Poslušala sva White Album od Beatlesov."

Lil Wayne

"Imel sem 11 let, ona jih je imela 13 in imela je vse možne računalniške igrice, ki si jih lahko želel. Skupaj sva jih igrala, potem pa je na lepem na računalnik napisala, da bi rada seksala z mano. Nisem dobro vedel, kaj hoče, in vse skupaj je bilo zelo čudno. V bistvu je igro vodila ona, porinila me je v garderobno sobo, ugasnila luč in me slekla, spomnim se, da me je zeblo v rit, ker sem bil naslonjen na steno."

Ashton Kutcher

"Imel sem 15 let in z dekletom sva bila v gozdu. Pravzaprav sem jo tisti dan šele spoznal, predstavil naju je moj prijatelj. Vse skupaj je trajalo dve sekundi in bilo je res bizarno. Čez dve leti sem spet seksal z njo in bilo je nekoliko bolje."

Angelina Jolie

"Seksati sem začela s fantom, s katerim sem takrat hodila. Nisem bila več majhna punčka, stara sem bila 14 let in v trenutku, ko sem hotela biti povsem blizu svojemu fantu, sem zagrabila nož in ga porezala. Nato je nož vzel on in me porezal nazaj. Bila sva oba krvava ... res bizarno. Sicer pa sem seksualnost nekako doživljala že v vrtcu, ko sem se pogosto slekla in se objemala s fanti."

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia