Spoznajte Laurie Murray, skrivno hčerko hollywoodske legende Clinta Eastwooda

Spoznajte Laurie Murray, skrivno hčerko hollywoodske legende Clinta Eastwooda (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2021

Kot dojenčka jo je mama dala v posvojitev. Ko je imela že 34 let pa je spoznala svojega očeta, igralca Clinta Eastwooda. In danes sta nerazdružna.

Zgodba se bere kot roman s srečnim koncem. Laurie Murray je šele pri svojih 34 letih izvedela, da je hčerka igralske legende Clinta Eastwooda. Ko je imela 30 let je namreč pričela raziskovati, kdo so njeni biološki starši.

Ko je bila še dojenček, jo je mama dala v posvojitev, slavni igralec pa niti vedel ni, da je dobil hčerko. Laurie je imela srečo in je prišla do podatka, kdo so njeni starši. Ko je tako stopila v kontakt s Clintom, pa se je pričela zgodba za film. Clint ni okleval in se je takoj dobil s hčerko, s katero se je povsem zbližal. Skupaj igrata golf, hodita na družinske počitnice in sta nenehno v kontaktu.

Lepo zgodbo o izgubljeni Clintovi hčerki je odkril Patrick McGillian, ki je pisal igralčevo biografijo. On je dejal, da je mama Laurie Murray imela razmerje s slavnim igralcem in to prav v času, ko je bil zaročen s prvo soprogo, Maggie Johnson. Ko sta razmerje prekinila, je šele izvedela, da je noseča. Ko je rodila Laurie jo je dala v posvojitev nekemu paru iz Seattla. A ta je kasneje zelo želela izvedeti, kdo so njeni pravi starši, zato je najela profesionalno pomoč, da si jo pomagali v iskanju.

Ko so na koncu prišli do njenega rojstnega lista, so ugotovili, da je njena biološka mati v rubriko oče zapisala Clint Eastwood. Kasneje je bilo  jasno, da igralec ni vedel, da je bila njegova ljubica noseča. Ni pa znano, na kakšen način je Laurie stopila v stik s svojim očetom. Ve se le, da njena biološka mati ni želela imeti nobenih stikov z njo, kar je Laurie zelo pretreslo. Zato pa je Clint vest o izgubljeni hčerki zelo dobro sprejel in še več, z Lauire sta se tako zelo zbližala, da veliko časa preživljata skupaj. Kot bi želela nadoknaditi vsa izgubljena leta.

Seveda so se pojavila namigovanja, da se želi Laurie samo dokopati do očetovega denarja, a je bilo hitro jasno, da temu ni tako. Njegova najstarejša hči namreč ne želi nikoli govoriti o očetu ali pa o družinskih razmerah. Svoje zasebno življenje drži v tajnosti, celo njeni someščani mesteca Lakewood, kjer živi z družino, so to informacijo skrivali od medijev.

Čeprav o tem ni nikdar govorila, v mestecu namreč vsi že več kot 20 let vedo, da je njen oče Clint Eastwood. Nikoli se ni predstavljala z očetovim priimkom ali pa govorila o njem. Tudi njeni otroci imajo stike z dedkom, a se s tem ne hvalijo. Vnuk Lowell Thomas IV je enkrat samo dejal, da je Clint enkraten oče njeni mami in krasen dedek. Sicer pa je Laurie zelo premožna gospa, a ne zaradi očeta, temveč zaradi soproga Lowella Thomasa III. Murraya, ki ima veliko posest v Lakewoodu in veliko golf igrišče v Kaliforniji. Njegova je tudi velika hiša na havajskem otoku Maui. Tam je Clint preživel veliko časa z bivšo soprogo Dino.

Priporočamo