Spoznajte najbolj seksi veterinarja na svetu - zvezda Instagrama

16. 9. 2023
Deli
Spoznajte najbolj seksi veterinarja na svetu - zvezda Instagrama (foto: Vir: Instagram/Posnetek zaslona)
Vir: Instagram/Posnetek zaslona

 Veterinar dr. Evan Antin je zvezda Instagrama, ki ima zdaj več kot 1,3 milijona sledilcev. Ima tudi več kot 32.000 naročnikov na YouTubu. 

To okoli govorijo stranke, ki so bile v lepotnem salonu mame Luke Dončića, Mirjam Poterbin

Predvsem pa je Evan kalifornijski veterinar z globoko ljubeznijo do vseh živali in strastjo do ohranjanja narave. Leta 2016 so ga pri reviji Forbes proglasili za "najbolj seksi ameriškega veterinarja". Je visok, temen in čeden, a predvsem in najpomembnejše je zasanjani doktor predan veterinar z ljubeznijo do vseh živali in strastjo do ohranjanja narave.

Evan Antin je zelo hitro hitro postal spletna senzacija, potem ko ga je revija People leta 2014 razglasila za enega najbolj seksi moških na svetu, že čez dve leti je sledil nov laskavi naziv, sam pa pravi, da nikakor ne želi, da bi njegov videz bil bolj pomemben od dela, ki ga opravlja in od sporočil, ki jih želi dati svetu.  

"To ni nekaj, kar sem poskušal doseči, je pa nekaj, kar sem uporabil sebi v prid in s čimer sem delil veterinarsko medicino in ohranjanje s svetom," je povedal v enem od intervjujev. Danes 34-letnik potuje po svetu za svojo oddajo Animal Planet, Evan Goes Wild, in deli svoje medicinske veščine na oddaljenih območjih po vsem svetu z malo ali nič veterinarske zdravstvene oskrbe. 

Antin pravi, da ga je opazovanje Steva Irwina med kratkim bivanjem v Avstraliji navdušilo nad živalmi in ohranjanjem narave. "Študiral sem na UNSW 2006 in vedel sem, da želim biti veterinar, vendar sem želel narediti nekaj v večjem obsegu in sčasoma imeti lastno oddajo, kot je Steve Irwin, ki je bil zame velik navdih. "Moja ljubezen do potovanj in živali na veliko načinov se je v resnici začela v Avstraliji." Evan Antin svoje osebno in ljubezensko življenje skriva od javnosti. 

BONUS VIDEO

Luka Basi je izredno priljubljen pevec, ki s svojo glasbo srca osvaja tako doma kot tudi čez mejo. Do sedaj smo lahko z njim prepevali le v hrvaščini, v začetku junija pa je slovenske oboževalce navdušil s prvo slovensko skladbo Skrito v raju.