Spoznajte novega fanta Demi Moore!

18. 5. 2013 | Vir: Lea
Deli

Le nekaj dni po tem, ko so se ameriški mediji na dolgo in široko razpisali o tem, da Demi Moore ljubi Harryja Mortona, nekdanjega fanta svoje hčerke Rumer, hollywoodsko zvezdnico mediji povezujejo z novim moškim. Tokratni izbranec naj bi bil 20 let mlajši avstralski potapljač.

Še prejšnji teden smo poročali, da je igralka Demi Moore povsem izgubila kompas in da je prestopila vse meje dobrega okusa, saj so se ameriški mediji razpisali o tem, da se je zaljubila v 32-letnega hollywoodskega plejboja Harryja Mortona, nekdanjega fanta svoje 24-letne hčerke Rumer, s katerim naj bi celo zaživela skupaj (več o tem izveste v novici Demi ljubi hčerinega bivšega).

Demi, ki bo novembra dopolnila 51 let, naj bi svojemu 19 let mlajšemu izbrancu celo dopustila, da se vseli v njeno razkošno domovanje na Beverly Hillsu.

"Demi je nora na Harryja," je takrat zatrdil dobro obveščeni vir in dodal: "Pravi, da se z njim počuti živo. Prepričana je, da bo njun odnos trajal, kljub njegovemu slovesu, da rad zapušča ženske." Na spletni strani Showbiz Spy pa so zapisali: "Demi in Harry sta prvih nekaj mesecev zveze hodila le na zmenke, zdaj pa se ga ne more nasititi, zato se je vselil k njej."

Iskalec biserov

No, zdaj pa se je ta zgodba obrnila na glavo, kar v hitro spreminjajočem se svetu Hollywooda ni nič neobičajnega. O Harryju ni več nobenega govora, po pisanju časnika Daily Mail naj bi se nad igralko navdušil drug moški, 30-letni Will Hanigan. Govorice o razmerju je domnevni parček sprožil pred kratkim, ko sta skupaj zapuščala tečaj joge. Seveda so neznanega mladeniča radovedni predstavniki sedme sile takoj 'zaslišali' in postavni avstralski potapljač, ki si kruh služi z iskanjem biserov, je za revijo Star priznal, da si je blizu s slavno igralko.

"Ona je prekrasna ženska. Poznava se, ker skupaj hodiva na jogo, zelo sva se zbližala," je izjavil svetlolasi lepotec. Demi in Will naj bi bila v ljubezenskem razmerju že mesec dni. Predvsem uživata v skupnih obiskih savn in masažnih salonov, ki si jih privoščita pred jogo. "Pred treningom sta bila na masaži in iz prostora je bilo mogoče slišati precej divje zvoke," je dejal domnevno dobro obveščeni vir in dodal: "Will je očitno zelo strastna oseba in zdi se, da Demi uživa v vsakem trenutku z njim."

Mamila mu niso tuja

Po dramatični ločitvi se je Demijin nekdanji soprog Ashton Kutcher zapletel v razmerje z igralsko kolegico Milo Kunis, ki se je izkazalo za zelo resno in traja še danes, Demi pa se je očitno odločila za drugačen pristop, saj še ni našla primernega moškega za srečno ljubezensko zvezo. Vsaj do zdaj ne. Morda bo prav Will poskrbel, da se bo to spremenilo. Toda resnici na ljubo vse podrobnosti biografije njene nove ljubezni ne zvenijo ravno najbolje, sploh če upoštevamo dejstvo, da je vanjo vpletena zvezda, ki je bila po zaužitju prevelikega odmerka zdravil v svojem domu januarja lani na rehabilitaciji.

Will, ki je sicer privrženec sikhizma in nosi alternativno ime Simranjeet Singh, naj bi namreč rad eksperimentiral z mamili. Med avanturo v amazonskem pragozdu je menda poskusil ajahuasko, tekočino, ki vsebuje halucinogeno snov. Will je v videoposnetku, objavljenem na svetovnem spletu, celo pojasnil, kaj je občutil med to nadrealno izkušnjo:

"Doživljal sem nekatere zanimive stvari v glavi, potem pa sem prišel do točke, na kateri sem imel občutek, da bom zapustil telo. Nisem bil pripravljen zapustiti svojega telesa, zato sem se malo boril. Resnično kul je doživeti nekaj na tej stopnji." To mamilo pa ni nedolžno, ampak ravno nasprotno, lahko je menda celo smrtonosno, če ga uživaš v kombinaciji z antidepresivi, kot je na primer prozac.

Demijini bližnji so v skrbeh zanjo

Povsem logično je torej, da Demijine prijatelje in vse druge ljudi, ki so ji blizu, skrbi, da se bo pridružila njegovemu eksperimentiranju s prepovedanimi substancami. "Malo nas skrbi, da bo Demi delila vse izkušnje z njim," je za revijo Star povedala iskrena oseba, ki je igralki zelo blizu. Will ima morda res tudi veliko dobrih lastnosti, a Demi se je pošteno namučila, da je svoje težavno zasebno življenje ponovno vrnila na pravo pot, zato bi bilo še toliko bolj žalostno, če bi kdorkoli ogrozil njene pozitivne korake, ki ji jih je že uspelo narediti v pravo smer.

Sicer pa so Demi, odkar se je ločila od Kutcherja, zvezdnika priljubljene humoristične serije Dva moža in pol, v kateri je nadomestil Charlieja Sheena, povezovali s številnimi moškimi.

Poleg razmerja z na začetku omenjenim Harryjem Mortonom, ki je nekoč ljubil tudi težavno igralko Lindsay Lohan, so ji pripisovali še razmerji s 26-letnim umetnikom Vitom Schnabelom, nekdanjim fantom vrhunske manekenke Elle Macpherson, in 38-letnim novozelandskim igralcem Martinom Hendersonom.