Spoznajte novega vedeževalca revije Nova

Prvič piše za slovenski magazin. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
22. 1. 2014

Najbolj priljubljeni balkanski vedeževalec Milan Tarot iz Beograda bo po novem svoje vedeževalske sposobnosti vsak teden razkrival tudi v reviji Nova v rubriki Horoskop.

"Zame je to velika čast in izziv. Ekskluzivno prvič pišem za slovenski magazin, kar me zelo veseli. Drugače pišem tudi za časopise in revije v regiji, kritike so zelo pozitivne. V Bosni, Makedoniji, Črni gori, Srbiji in Hrvaški mi je veliko ljudi reklo, da so zelo veseli, ker se je končno pojavila oseba, ki zares zna točno pogledati ljudem v karte, jih opozoriti na mogoče težave in jim dati nasvet, kako jih lahko rešijo. Nekdo, ki ve, kaj dela," je povedal Milan.

Priljubljeni balkanski vedeževalec je tudi oče, pred kratkim nam je dovolil pokukati na praznovanje njegovega največjega zaklada, sina Svena Radonjića, ki je pred dnevi upihnil prvo svečko.

Milan Tarot

Pri Tarotovih doma je vladalo nepopisno veselje, ko je mali Sven Radonjić dopolnil eno leto in vpihnil svojo prvo svečko. Mamica Lana in oči Milan sta mu pripravila veliko zabavo v družinskem krogu.

Podrobnosti s praznovanja rojstnega dne skupaj s fotografijami najdete v novi številki revije Lea.

Značke: Milan Tarot