Spoznajte sina Clinta Eastwooda

Scott Eastwood (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
30. 9. 2013

Ko je Scott Eastwood poziral zgoraj brez, so fotografije preplavile splet in predvsem ženske so se spraševale, kje za vraga se je doslej skrival sin Clinta Eastwooda

Lepotec s celim imenom Scott Clinton Reeves Eastwood (27) je prišel na svet 21. marca 1986. Takrat je bil Clint (83) v zvezi s stevardeso Jacelyn Allen Reeves. Seveda njuna zveza ni trajala, iz poznejših pa ima Clint še pet otrok, kar pomeni skupaj s Scottom šest.

A je Scott tisti, ki je očitno največ podedoval po očetu, saj mu je res neverjetno podoben. Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, za tole pa se zdi, da je pristalo povsem ob deblu.

Ko je lepotec poziral za jesensko izdajo revije Town & Country, in to zgoraj brez, so fotografije preplavile splet. Čeprav Scott seveda še ni tako znan kot njegov oče, pa gre počasi po njegovih stopinjah, le da mu je ta pot nekoliko olajšana, saj je sin slavnega očeta.

Vseeno pa pravi, da mu očetova slava ni veliko pomagala in da se je moral dokazati sam, kar je tudi želel. Najljubši nasvet, ki mu ga je dal oče, je: Vedno govori resnico.

Ob obali ima svoj bar

"Rad bi bil Scott, in ne sin slavnega Clinta. Ne želim si niti, da bi me poznali kot zvezdnika s kratkim rokom trajanja," pravi Scott. A preden se je lotil igranja, je Scott počel vse kaj drugega - delal je kot natakar in gradbeni delavec. Danes pa se poleg z igralstvom ukvarja tudi z malim barom, ki ga ima ob obali, saj je navdušen deskar.

Scott je danes eno izmed najbolj prepoznavnih imen Hollywooda, a ni bilo vedno tako. Igralsko kariero je začel leta 2006.

"Agenti so hoteli, da se predstavljam kot Scott Eastwood, a sam tega nisem želel. Rekel sem, naj tržijo mene kot Scotta Reevesa, igralca, in ne kot Clintonovega sina."

Preden je začel igrati, se je v srednji šoli ukvarjal z manekenstvom. Bil pa je tudi razpet med Havaji, kjer živi njegova mama, in Kalifornijo, kamor je hodil k očetu.

Prvič se je na platnu pojavil v očetovem filmu World War II in Zastave naših očetov (Flags of Our Fathers), nato je leta 2007 posnel dva filma, in sicer An American Crime in Pride, čez leto dni pa je nastopil v očetovi drami Gran Torino. Šele po tem filmu se je odločil, da bo začel uporabljati očetov priimek. "Nikoli nisem hotel izkoriščati očetove slave," pravi Scott.

Sandra Bratuša za revijo Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 40/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 40/2013

Story Story 40/2013, od 25. 09. 2013