Spoznajte srečne pare Hollywooda

13. 12. 2017 | Vir: Nova
Deli
Spoznajte srečne pare Hollywooda (foto: Profimedia)
Profimedia

Da ne bomo vedno pisali le o tistih hollywoodskih zvezdnikih, ki se nenehno poročajo in ločujejo in ki menjavajo partnerje kot za stavo. Nekaterim je uspelo in so srečni že dolga leta ...

Ena najboljših glasbenic današnjega časa, Alicia Keys, je na primer že več kot sedem let srečno poročena s hiphoperjem Swizzom Beatzom. Skupaj imata dva sinova in ne glede na to, da imata veliko poslovnih obveznosti ter nastopov, je njuno razmerje zelo trdno. Alicia pravi, da imata trik, in sicer redno eden od njiju organizira zmenek in drugemu sploh ne pove, kam gresta in kaj ga tam čaka. Očitno zanju ne velja rek, da je sedmo leto krizno, saj sta srečna kot že dolgo ne.

Tu je še en srečen par, Blake Lively in Ryan Reynolds. Poročena sta pet let in imata dve hčerki. Zatrjujeta, da je skrivnost njunega srečnega zakona v tem, da skrbno izbirata vloge in si nikoli ne naložita preveč dela. "S soprogom nikoli ne delava istočasno," pravi Blake in dodaja, da sta prav zaradi tega lahko veliko skupaj, saj v tem primeru lahko drug drugega spremljata na snemanjih. "Nikoli nisva ločena več kot en dan in to priporočava tudi drugim parom ..."

Srečni pari Hollywooda

Justinu Timberlaku in Jessici Biel niso napovedovali dolgega razmerja, a so se ušteli. Njuna zveza je trdna in nič ne kaže, da bi bila v nevarnosti. "Imava enake življenjske vrednote, poleg tega pa so nama všeč iste stvari. Ko sva skupaj, se enkratno zabavava, hkrati pa razumeva in podpirava drug drugega pri karieri," pravi Jessica. Par se je poročil pred petimi leti in ima sina Silasa Randalla.

On ni iz filmskega sveta, je pa bajno bogat podjetnik, Francois-Henri Pinault, ona je seks bomba in igralka Salma Hayek. Poročena sta osem let in se odlično razumeta. Salma pravi, da je ključ v uspehu njune zveze v tem, da sta zmanjšala krog prijateljev in da se posvečata drug drugemu. "Najino družabno življenje ni preveč razgibano. Najbolj uživava, ko sva sama in vedno nama je lepo," dodaja Salma.

Verjetno eden najbolj razvpitih zvezdniških parov sta prav Will Smith in njegova Jada Pinkett. Usodni da sta si dahnila že leta 1997, in čeprav sta naletela na marsikatero čer, jima je uspelo in sta danes srečen par. "Sama sva se velikokrat spraševala, kje je ključ najine sreče. Nato sva ugotovila, da verjetno v tem, da se nama nikoli ni bilo treba ukvarjati z najinim zakonom. Posvečala sva se sebi, vsak po svoje, in poskušala pač odpraviti napake, očitno nama je res dobro uspelo," pravi vedno veseli Will.

Srečni pari Hollywooda

Nogometaš David Beckham in njegova Victoria pa sta zagotovo eden najbolj uspešnih parov. Skupaj sta že 18, poročena pa 16 let, imata štiri otroke in očitno je, da se odlično razumeta. "Ključ do uspeha je zaupanje," je dejal Beckham, ki so mu pripisovali kar nekaj avantur. Četudi je kakšno imel, mu je Victoria očitno vse oprostila.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik