Spoznajte zlobnega brata zvezdnice Madonne

Anthony Ciccone (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 12. 2013

55-letna pevka Madonna ima tri brate, dve sestri, polsestro in polbrata. Od vseh najbolj izstopata Martin, ki je bil nekoč alkoholik, in Anthony, ki je brezdomec in zadnja tri leta živi na ulicah Michigana. Prav slednji ima o slavni sestri zelo slabo mnenje.

Brat slavne kraljice popa, 56-letni Martin Ciccone, ima za seboj težavno preteklost. Bil je odvisen od alkohola, trikrat so ga aretirali v vinjenem stanju, nekaj časa je preživel v zaporu in večkrat je bil na zdravljenju.

No, na srečo pa mu je uspelo spremeniti svoje življenje in je – po pisanju dnevnika Daily Mail – trezen že leto dni.

Trenutno dela v rehabilitacijskem centru v Hollywoodu, kjer pomaga odvisnikom od alkohola in mamil. Razkril je, da mu v finančnem smislu pomaga tudi Madonna, ki mu bo kot nagrado za to, da je premagal odvisnost, privoščila nove zobe.

"Sva v dobrih odnosih. Upam, da se bom kmalu ponovno postavil na noge in se vrnil k staremu poslu, 'posojanju' glasu za risanke in videoigre," je razkril optimistično razpoloženi Martin, ki je v velikih skrbeh za starejšega brata Anthonyja, prav tako alkoholika, ki bi mu nadvse rad pomagal.

Anthony je namreč brezdomec, ki zadnja tri leta živi na ulicah Michigana. V tej grozljivi situaciji se je znašel po tem, ko je izgubil službo v družinskem vinogradu, ker je pil vino iz sodov.

Anthony se je že večkrat javno razgovoril o svoji slavni sestri, ki ji po njegovem mnenju ni prav nič mar, ali je živ ali ne.

"Ona živi v svojem svetu. Nikoli je nisem maral, ona pa ni marala mene," je med drugim dejal Anthony, ki se kot pijanec, ki živi pod mostom, preživlja z zbiranjem steklenic in pločevink, nekaj pomoči pa prejema tudi od cerkve in raznih združenj za brezdomce.

"Če bi umrl to sekundo, moja družina ne bi vedela, da se je to zgodilo. Izvedeli bi čez šest mesecev, če sploh bi," je že pred dobrima dvema letoma potožil Anthony, ki mu je Madonna sicer plačala zdravljenje v kliniki za odvisnike od alkohola, a mu to ni pomagalo.

"Ne vem, zakaj sva s sestro v tako slabih odnosih, a ne razumeva se že od otroških let. Sovražila sva se. Ko sva odraščala, je bila psica, kakršna je še danes," je zatrdil Anthony in cinično dodal, da ji je treba priznati vsaj to, da je ostala dosledna in zvesta sebi.

Madonna mu je zamerila, kadar jo je zmotil med seksom

"Ko sva bila v srednji šoli, je velikokrat domov pripeljala kakšnega fanta in seksala z njim v svoji sobi. Mlajši bratje in sestre smo stali pred vrati in poslušali, kako stoka, jaz pa sem moral vlomiti in vreči tipa ven," je razkril Anthony, ki mu je Madonna zamerila, kadar jo je zmotil med seksom in jo zatožil očetu, ki jo je zaradi tega kaznoval.

"Družina mi je obrnila hrbet, ko mi je bilo najtežje," je še poudaril Anthony, ki je s tremi brati, dvema sestrama in polsestro odraščal v Rochester Hillsu v Michiganu:

"Mislite, da si na vprašanja, kot je 'zakaj moja sestra uživa v luksuzu, jaz pa se komaj preživljam', nisem odgovoril že več kot tisočkrat?"

Možakar meni, da v življenju nikoli ne smeš reči nikoli in da se to, kar se je zgodilo njemu, lahko zgodi vsakemu. Čeprav nikakor ne more razumeti, kako je lahko njegova lastna sestra, ki ima toliko denarja, tako hladna in brezčutna, si želi, da bi se pogovarjala in imela normalen odnos.

No, Martin pa po drugi strani trdi, da bi Madonna Anthonyju rada pomagala, a da si mora pred tem najprej pomagati sam. "To je Anthonyjev zorni kot. On noče, da mu kdo pomaga. Ne morem več govoriti o Madonni, ker noče, da to počnem," je razpravo o svoji sestri zaključil Martin, ločen oče hčerke.

Tim Jeras za revijo Nova