Spoznajte zvezdnike, ki imajo celo četo potomcev!

Spoznajte zvezdnike, ki imajo celo četo potomcev! (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lady
5. 10. 2018

So zvezdniki, ki nimajo otrok, in so tisti, ki jih imajo deset in več. Seveda tam, kjer je denar, ni težava vzdrževati številne družine. Pa poglejmo, kdo so tisti, ki imajo potomce za celo nogometno moštvo.

Eden od rekorderjev po številu otrok je zagotovo igralec Mel Gibson (62 let). Ima kar devet otrok s tremi ženskami. S prvo soprogo Robyn Moore je bil poročen 26 let in imata kar sedem otrok: Hannah (38 let), Edwarda (36 let), Christiana (36 let), Williama, Louisa (30 let), Mila (28 let) in 18-letnega Thomasa. Iz zveze z rusko pianistko ima hčerko Lucio (8 let). S 35 let mlajšo partnerico Rosalind Ross pa ima enoletnega sina Larsa Gerarda.

Kraljica popa Madonna (60 let) ima šest otrok, dva biološka in štiri posvojene. V zvezi s Carlosom Leonom (52 let) je dobila hčer Lourdes (21 let), z režiserjem Guyem Ritchiejem ima sina Rocca (18 let), pred 11 leti je posvojila fantka Davida Bando (12 let), tri leta pozneje pa še hčerko Mercy James (12 let). Lani se je odločila za še eno posvojitev, in sicer je v Malaviju posvojila dvojčici Esetro in Stello (6 let).

Igralec Robert De Niro (75 let) ima tudi številno družino. S prvo soprogo je dobil sina Raphaela (42 let), posvojil pa je še njeno hči Dreno (47 let) iz prvega zakona. Po ločitvi je dobil dvojčka Juliana in Aarna (22 let) s partnerico Tonkie Smith. Iz zakona z Grace Hightower ima sina Elliota (20 let). Leta 1999 sta se ločila, a čez pet let sta spet postala par. Nadomestna mati pa jima je rodila hčerko Helen Grace (6 let).

Legendarni roker Mick Jagger (75 let) kljub letom še ne odhaja v pokoj. Dejaven je na vseh področjih – tako kot glasbenik kot tudi zasebno. Znan je kot velik ženskar, ima kar osem otrok. Leta 1970 je iz kratke zveze dobil hčerko Karis, s prvo soprogo Bianco (73 let) ima hčerko Jade, z Jerry Hall (62 let) pa ima štiri otroke, Elizabeth Scarlett (34 let), Georgio May (26 let) in sinova Jamesa Leroya (33 let) ter Gabriela Luka Beauregarda (20 let). Z Luciano Jimenez ima sina Lucasa Mauricea (19 let). Balerina Melanie Hamrick je decembra 2016 rodila Mickovega osmega otroka, sina Deverauxa Octaviana. Mick ima že pet vnukov in eno pravnukinjo.

Clint Eastwood (88 let) ima za seboj zavidljivo kariero igralca in režiserja, a še vedno ni v pokoju in je zelo dejaven. Tudi v zasebnem življenju je živahen. V mladosti je veljal za serijskega ženskarja. Ima sedem otrok s petimi ženskami. Njegova najstarejša hčerka Kimber je rojena leta 1964, njegov najmlajši sin Morgan pa leta 1996. Clint je ostal v stiku z vsemi svojimi otroki. Vsi imajo o njem le pohvalne besede, mogoče najbolj razvpit je Scott (32 let), ki je pravi lepotec in tudi igralec. Sin Kyle (50 let) se ukvarja z glasbo, Francesca (25 let) je v svetu šovbiznisa, kar velja tudi za Alison (46 let).

Igralec Eddie Murphy (57 let) in njegova soproga Paige Butcher (39 let), avstralska manekenka, pričakujeta svojega drugega otroka. Imata že dveletno hčerko Izzy Oono. Eddie pa ima od prej še šest hčerk: Brio (28 let), Shayne (23 let), Zolo (18 let), Bello (16 let). Dobil jih je v zakonu z Nicole Murphy. Iz zveze z Mel B ima še 11-letno Angel. Ima tudi tri sinove, Milesa Mitchela (25 let), Christiana (27 let) in Erica (29 let).

Tudi igralka Angelina Jolie (43 let) je velika ljubiteljica otrok. Z nekdanjim soprogom Bradom Pittom (54 let) ima tri biološke otroke: Shiloh (12 let), dvojčka Vivienne in Knox (9 let), tri pa posvojene: Madoxa (16 let), Paxa (14 let) in Zaharo (13 let). V zadnjem času sta bivša zakonca v sporu glede skrbništva nad otroki, Brad pa zameri Angelini, da mu ne pusti videvati otrok toliko, kot bi si želel.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo