Spoznajte zvezdnike, ki so bili na snemanjih pijani

Spoznajte zvezdnike, ki so bili na snemanjih pijani (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 5. 2018

So igralci, ki so odkrito priznali, da so na snemanja prihajali pijani. Nekateri tako zelo, da še stati niso mogli.

Martin Sheen, Apokalipsa danes

Ko je režiser Francis Ford Coppola (79 let) ugotovil, da je Martin Sheen (77 let) na prvi dan snemanja prišel povsem pijan, je malce priredil scenarij. Obrnil je kamere nanj in ga posnel, kako besno v pijanem stanju razbija ogledalo. No, tisto, da ga je pozneje Sheen fizično napadel, niso posneli, je pa prejšnja scena bila vrhunska.

Daniel Radcliffe, Harry Potter

Mladi igralec Daniel Radcliffe (28 let) je dejal, da so v filmih o Harryju Potterju prizori, ki se jih sploh ne spomni, ker je na jutranja snemanja prihajal pijan še od noči. "Ko sem bil že starejši najstnik, sem res ogromno pil in nekaterih snemanj se ne spomnim. Včasih potem gledam film in zdi se mi, da se vidi, da je moj pogled povsem prazen," pravi Daniel.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Rebecca Romijn Stamos, X Men

Lepa igralka Rebecca Romijn Stamos (45 let) se spominja, kako je prišla prvi dan na snemanje. Ker je po pogodbi morala skrivati kostum in to, kako je naličena, je morala sedeti v sobi brez oken ter ure in ure čakati, da posname sceno ali dve. Čas si je pač krajšala s tem, da je srkala alkohol. Med sceno boja z Vulverinom, ki ga je igral Hugh Jackman, naj bi bila celo tako pijana, da je bruhala po njem.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Shia LaBeouf, Brez zakona

Še en težaven igralec, Shia LaBeouf (31 let), je prišel na seznam tistih, ki so pili zaradi vloge, vsaj tako trdi. Ker je v filmu igral kriminalca, ki med prohibicijo trguje z alkoholom, je pač pil. "To sem storil zaradi vloge, ne zaradi sebe. Menil sem, da moram biti avtentičen in tak, kot da sem vso noč pil neko brozgo. Zjutraj sem bil grozen, zabuhel, z rdečimi očmi. Moj videz se je povsem skladal z vlogo," pravi igralec.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Margot Robbie, Volk z Wall Streeta

Igralka Margot Robbie (27 let) pravi, da prizora v filmu, kjer se mora ljubiti z Leonardom DiCaprijem, ni bilo niti malo lahko posneti. In poleg tega se je prvič v filmu sploh pojavila pomanjkljivo oblečena. Ker je želela zmanjšati tremo, je popila večjo količino tekile tik pred snemanjem. To je v nekem intervjuju priznala šele pozneje.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Jennifer Lawrence, Igre lakote: Lov na ogenj

Igralka Jennifer Lawrence (27 let) je odkrito priznala, da so se s soigralci med snemanjem drugega dela filma na velik opijali. "Bilo je zelo zabavno, saj je bilo to prvič, da sem bila na delu pijana," razkriva igralka. Ni pa povedala, za katere prizore gre. Pravi, da je občasno pila pina colado v svoji prikolici, ker se je med odmori pač dolgočasila.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Richard Burton,vse filme je posnel pijan

Legendarni igralec Richard Burton je veljal za enega večjih alkoholikov v filmskem svetu. Po legendi, ki kroži o njem, naj bi prav vse svoje filme posnel pijan. Na vrhuncu težav z alkoholom naj bi dnevno popil po tri steklenice vodke. Med snemanjem filma The Klansman naj bi bil nenehno tako pijan, da je večino scen moral sedeti ali ležati, ker ni mogel več stati na nogah.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Edward Norton in Brad Pitt, Klub golih pesti

Igralca Edward Norton (47 let) in Brad Pitt (53 let) zatrjujeta, da na snemanja nista namenoma prihajala pijana, ampak da sta pač med odmori večkrat šla na pijačo, da bi se malce sprostila. No, alkohola je bilo očitno veliko preveč, in ko ju je videl režiser, ju je takoj nagnal pred kamere. Všeč mu je namreč bilo, da sta bila opita, ker sta bila tako po njegovem precej bolj sproščena. In tako so posneli prizor, kjer pijana igrata golf.

Zvezdniki, ki so bili pijani na snemanjih

Foto: Profimedia