Eva Longoria: Spregovorila o resnici Razočaranih gospodinj

Eva Longoria: Spregovorila o resnici Razočaranih gospodinj (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
30. 4. 2018

Eva Longoria je tik pred porodom, a je še vedno aktivna, hodi okoli in nasploh blesti v svoji nosečnosti. Pred kratkim je spregovorila tudi o tem, kaj vse se je dogajalo na snemanju serije Razočarane gospodinje, kjer je igrala ...

Visoko noseča Eva Longoria, ki pričakuje prvega otroka, je bila pred kratkim gostja v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela. Povedala je nekaj do zdaj neznanih podrobnosti o seriji Razočarane gospodinje, ki jo je pravzaprav vrgla v zvezdniško orbito. Serijo, ki je bila zelo uspešna, so snemali celih osem let in voditelja Kimmela je zanimalo, ali nameravajo ekipo ponovno združiti in snemati nadaljevanja serije, kakor je to trenutno zelo priljubljeno. Tako denimo nameravajo ponovno snemati serijo Roseanne. Eva je odgovorila, da se to vprašanje v zadnjem času res pogosto pojavlja, a se to verjetno ne bo zgodilo. »Nihče iz televizijske hiše ABC ni dal pobude za to idejo. Poleg tega smo serijo snemali skoraj deset let, in to 24 epizod na leto. Po mojem mnenju je to povsem dovolj,« je odgovorila Eva.

Eva Longoria: Spregovorila o resnici Razočaranih gospodinj

Nato je seveda sledilo vprašanje, kako se igralke med seboj razumejo v zasebnem življenju, glede na to, da se zvezdnice serije Seks v mestu ne marajo najbolj. »Me smo zelo dobre prijateljice, Felicity Huffman in Marcia Cross bosta prišli tudi na otvoritev moje zvezde na pločniku slavnih,« pravi Eva in dodaja, da bo Felicity imela celo govor. Bila pa so kar velika nesoglasja s Teri Hatcher, s katero se preostale tri niso dobro razumele. Ko so snemale naslovnico za eno izmed modnih revij, sta Eva in Marcia celo zagrozili, da ne bosta sodelovali, če bo Teri na sredini.

Foto: Profimedia