Kim Kardashian je spregovorila o velikem ropu v Parizu

Kim se je izpovedala o strašnih trenutkih, ko so jo v Parizu oropali. (foto: printscreen youtube) printscreen youtube
7. 1. 2017

Novo leto je kot izgleda prineslo nov vetrič v razvpito družino Kardashian. Kim se je po trimesečni tišini na družabnih omrežjih vrnila 'v igro', prav tako pa je prvič po oktobrskem ropu v Parizu spregovorila o strahovitem pripetljaju. 

"Mislila sem, da me bodo ustrelili v hrbet in da ni izhoda iz te situacije," so besede Kim Kardashian West, ko je svojim sestram pred kamerami snemalne ekipe resničnostnega šova 'V koraku z družino Kardashian' pripovedovala o oktobrskem ropu v Parizu. 

Kar pa pravzaprav ni edina novica. V posnetku, s katerim so ustvarjalci omenjene oddaje utišali govorice in namigovanja o tem, da naj bi bila serija ukinjena, je Kim namreč napovedala razburljivo novo sezono serije 'V koraku z družino Kardashian', ki se na male zaslone vrača v marcu.

Čeprav čisto vsaka nova sezona serije vzbudi veliko pozornosti, pa je morda tale še nekoliko težje pričakovana, saj bomo poleg družinskih trenutkov po velikem ropu videli tudi kaj se je v resnici dogajalo tiste noči, ko naj bi Kanye zaradi neprespanosti in razburjenja okrog ropa, doživel živčni zlom.

Celoten posnetek si lahko ogledate s klikom na to povezavo.

Priporočamo