Srbski mediji: Severina naj bi se zatekla k vedeževalki!

Srbski mediji: Severina naj bi se zatekla k vedeževalki! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
6. 8. 2019

Srbski Kurir poroča, da se je Severina na priporočilo tašče in tasta obrnila na vedeževalko, ki naj bi ji pomagala, da se zaščiti pred negativno energijo, uroki, zavistnimi ljudmi, saj naj ji zadnje čase ne bi šlo ravno najbolje.

'Severina je zadnje čase slabe volje, čeprav tega ne bi mogli sklepati po njenih objavah na Instagramu. Odkar ne sodeluje z menedžerjem Tomico Pretrovićem, gre z njeno kariero strmo navzdol, ima manj nastopov, na albumu pa ni nobenega hita," je neimenovani vir dejal omenjenemu srbskemu mediju.

Dodal je še, da si že dlje časa prizadeva zanostiti in da mora plačevati veliko denarja za stanovanjski kredit, poleg tega pa ima težave s svojim bivšim partnerjem, Milanom Popovićem zaradi skrbništva nad sinom. "Zaradi vsega tega je začela sumiti, da je uročena s črno magijo," pravi vir.

S taščo in tastom naj bi obiskala Loznico, kjer živi vedeževalka, ki jo obiskujejo številni ljudje in trdijo, da jim je pomagala. Slavna pevka naj bi tudi sklenila, da bo upoštevala nasvete vedeževalke.

Ob tej zgodbi pa je treba spomniti na to, da je Severina že večkrat poročanja nekaterih srbskih medijev označila za izmišljena, s podrobnostmi pa se več ni obremenjevala. Njenega odziva na pisanje o vedeževalki in slabih časih (zaenkrat) še ni.

Priporočamo