Srbski mediji: Severina naj bi se zbližala z mladim vinarjem. Je med njima z Igorjem konec?

Srbski mediji: Severina naj bi se zbližala z mladim vinarjem. Je med njima z Igorjem konec? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 11. 2020

Mediji že nekaj časa ugibajo o tem, kakšen je pravzaprav odnos priljubljene Severine in njenega soproga Igorja Kojiča.

Igorja njeni sosedje v Zagrebu niso videli že nekaj mesecev, srbski mediji pa so pred kratkim poročali, da tudi sosedje družine Kojić že dolgo niso videli pevke. A zdaj so srbski tabloidi naredili še korak dlje - Stars poroča, da naj bi bila Severina že od poletja v zvezi z deset let mlajšim vinarjem, Tomislavom Voštinićem iz Gaberja Ivanićkog.

Sicer drži dejstvo, da se pevka zadnjih nekaj mesecev mudi na Hrvaškem, medtem ko je njen soprog v Srbiji. Prav tako ne eden ne drugi nista komentirala zapisov o domnevni krizi v njunem zakonu, zato ni nič čudnega, da tabloidi z veseljem pišejo o tej temi.

Prav tako je malce nenavadno dogajanje na Severininem družbenem omrežju. Vsi Kojićevi (tast Keba, tašča Olja in svakinja Nataša) so nehali slediti Severini, za srbske medije pa je njen tast pred kratkim podal komentar, ki ni osvetlil dejanskega dogajanja, temveč je le prilil olje na ogenj.

"Ne vem, kje sta in ne vem, kakšen je njun odnos. Odrasla človeka sta in menda vesta, pa tudi vedno sta vedela, kaj narediti. Po drugi plati pa vse, kar delata, delata sebi," je dejal Keba, ki je bil ob tem res nerazpoložen.

Kakorkoli že, Severina se ne pusti motiti in zapisi tabloidov je zagotovo niso spravili v slabo voljo. Na Instagramu še naprej veselo objavlja svoje slike, oboževalci z vseh koncev pa jo na vso moč hvalijo. In seveda je videti naravnost fantastično, kot zmeraj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo