Srbski mediji trdijo, da je Severina do vratu zadolžena, menedžer pa vse zanika

Na digitalnih platformah Deezer in Spotify je že več kot mesec dni najbolj poslušan album v celotni regiji, na YouTubu prav tako dosega odlične rezultate. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
23. 7. 2019

Srbski Kurir se je razpisal, da naj bi bila Severina tako zelo zadolžena, da ji grozi celo to, da bo izgubila stanovanje v Zagrebu.

Srbski mediji so se nedavno razpisali, da naj bi imela Severina vse več težav pri plačevanju kredita. Na stanovanju v Zagrebu naj bi imela 100 tisoč evrov hipotekarnega kredita, katerega mesečni obrok je 2000 evrov. Pevka naj bi pred časom zašla v finančne težave, zato kredita ne more več plačevati. Pevka naj bi v medijih še vedno prekrivala svoje težave in se obnašala kot da se nič ne dogaja.

Srbski mediji trdijo, da je pevka zelo zapravljiva in da ne zna prav nič privarčevati. Kurir v nadaljevanju piše, da je imela v letu 2018 sicer veliko koncertov, a je ves denar sproti zapravila in ko je prišel čas za snemanje novega albuma, je morala vzeti kredit, da bi lahko plačala nove pesmi in videospote. Pred osmimi meseci je tako vzela kredit na svoje zagrebško stanovanje, zadnje tri mesece pa ne more več plačevati kredita, še piše Kurir.

Banka naj bi pevki že poslala obvestilo, da mora v 15 dneh poravnati vse zaostale obveznosti, v nasprotnem bi utegnila ostati brez stanovanja, so še zapisali pri Kurirju.

Na takšne medijske zapise se je hitro odzval njen tiskovni predstavnik Davor Grgin, ki je vse zanikal in dejal, da gre za popolne neresnice, ki jih o pevki širi omenjeni srbski dnevnik.

Priporočamo