Srbski mediji trdjo, da se Severina in Igor ločujeta, Igor na Instagramu že zamenjal fotografijo

13. 5. 2020

Srbski mediji so te dni vse polni zgodb, da se hrvaška pevka Severina Kojić ločuje od Igorja Kojića in da je med njima vse večji prepad.

Srbski mediji že nekaj časa pišejo, da naj bi bil zakon Severine in Igorja Kojića na majavih nogah in da naj bi bila tik pred ločitvijo. Zdaj pa je takšne govorice z zadnjo potezo podkrepil tudi Igor, ko je na Instagramu zamenjal svojo profilno fotografijo, na kateri tako ni več njegove soproge Severine.

Vse ostale fotografije ima še vedno na svojem Instagramu, še naprej pa sledi samo njej in ona samo njemu.

Govorice, da je njun zakon vse bolj majav, so se začela pojavljati, ko je Severina po več tednih karantene v Beogradu čez noč odšla v Zagreb, kjer je brez Igorja praznovala tudi svoj 48. rojstni dan. Za vse pa naj bi bile krive njene nemogoče zahteve, ki so se kar vrstile.

"Želela je, da v beograjski vili, kjer živijo starši njenega moža kupijo veliko vrtno garnituro, kjer bi se lahko sončila in slikala za Instagram. Pripombe je imela tudi na bazen, ki ga je želela preurediti in ga napolniti z morsko vodo. Vse to pa je sodu izbilo dno in Igorjevi starši so imeli vsega dovolj," je neimenovani vir povedal za srbske medije.

Igorjev oče je na vse to dejal, da naj se Severina malo umiri, saj trenutno zaradi koronavirusa nimajo nobenih dohodkov, zato so vsi ti stroški popolnoma nerazumni. Severina se je ob vsem tem razjezila in odšla v Zagreb. Kakšna je prava resnica, seveda ni znano, upajmo pa, da so to le natolcevanja srbskih medijev, ki so slavni par v preteklosti že večkrat ločevali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imali su par jutara zemlje, malu kuću na kraju sokaka...📻

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on